Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Pokémon παιχνίδι για κινητά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα διαφορετικό Trading Card Game
27 Φεβρουαρίου 2024 17:38
Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Pokémon παιχνίδι για κινητά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σύντομα θα μπορείτε να παίζετε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι με τα Pokémon από το τηλέφωνό σας. Η The Pokémon Company ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα το “Pokémon Presents” event για να γιορτάσει το “Pokémon Day” και εκτός από το νέο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς για το Nintendo Switch ανακοίνωσε και κάτι ακόμα. 

Ο λόγος γίνεται για το Pokémon Trading Card Game Pocket ένα νέο και αρκετά διαφορετικό κεφάλαιο με Pokémon κάρτες, που θα γίνει διαθέσιμο μόνο για τις mobile συσκευές. Μάλιστα, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα trailer-ταινία για να σας βάλει στο κλίμα του τίτλου και να δείτε πάνω κάτω πως ακριβώς θα δουλεύει η Pocket έκδοση. 

Να σημειωθεί, ότι αυτός ο τίτλος έρχεται σε συνεργασία με την Creatures Inc. Και την DeNA. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε αυτό το παιχνίδι, θα λαμβάνετε κάθε μέρα δωρεάν packs που θα περιέχουν διάφορα Pokémon (μέσα στο app), τα οποία θα μπορείτε να συλλέξετε, να ανταλλάξετε με άλλους φίλους σας, καθώς και να παίζετε μάχες, όπως ακριβώς λειτουργεί το κανονικό Trading Card Game των Pokémon. 

Οι κάρτες έχουν γίνει ουσιαστικά remake και μεταξύ άλλων θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε μεταξύ τους. 

Το Pokémon Trading Card Game Pocket θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά για Android και iOS συσκευές. Mπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση μέσα από το trailer που θα βρείτε παρακάτω.

Tags: