Η Toyota έφτιαξε μία πραγματική μοτοσυκλέτα από ένα θρυλικό Pokémon! (ΦΩΤΟ)

Το Miraidon project παίρνει σάρκα και οστά στην Toyota
08 Μαρτίου 2024 11:51
Η Toyota έφτιαξε μία πραγματική μοτοσυκλέτα από ένα θρυλικό Pokémon! (ΦΩΤΟ)

Όσοι έχετε παίξει τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, τότε σίγουρα θα θυμάστε το Legendary Pokémon ονόματι Miraidon που βρίσκεται στο εξώφυλλο του δεύτερου. Αυτό το πλάσμα μετατρέπεται σε μία μοτοσυκλέτα, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να περιηγηθούν στον χάρτη πιο γρήγορα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Toyota έφτιαξε μία πραγματική και λειτουργική μηχανή με το skin αυτού του Pokémon και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Siliconera, όπου δημοσίευσε κάποιες εικόνες από το Miraidon project της Toyota, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες όσον αφορά το εσωτερικό της μοτοσυκλέτας.

Η Toyota ανακοίνωσε αυτό το project μέσα από τα επίσημα social media της, αλλά δεν αποκάλυψε τίποτα παραπάνω. Βέβαια, το πιο πιθανό σενάριο είναι πως μιλάμε για ένα εκθεσιακό κομμάτι και δεν πρόκειται για μία μηχανή που θα μπει προς πώληση. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιες εικόνες από το prototype μοντέλο της μηχανής που είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο σε ένα ιαπωνικό event.

Tags: