ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο Pokémon παιχνίδι!

Θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch μέσα στο 2025
27 Φεβρουαρίου 2024 17:02
ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο Pokémon παιχνίδι!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες, πριν από λίγο ξεκίνησε το Pokémon Presents event για τον εορτασμό του Pokémon Day. Η The Pokémon Company ανακοίνωσε σήμερα τα σχέδιά της για το δημοφιλές franchise και μόλις μάθαμε ποιο θα είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της σειράς. 

Η Game Freak έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε το Pokémon Legends: Z-A για το Nintendo Switch! Ναι, το Pokémon Legends: Arceus που κυκλοφόρησε το 2022 θα λάβει και συνέχεια σε ένα -όπως φαίνεται από το trailer- διαφορετικό σκηνικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το Z-A θα λαμβάνει χώρα στο Lumiose City το κεντρικό setting των Pokémon X και Y που είχαμε δει παλιότερα.  

Σύμφωνα με την The Pokémon Company, η νέα περιπέτεια επικεντρώνεται γύρω από ένα σχέδιο αστικής ανάπλασης που θα κάνει την πόλη ένα μέρος για να συνυπάρχουν φυσικά οι άνθρωποι και τα λατρεμένα πλάσματα μαζί. 

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα τελείως διαφορετικό setting σε σχέση με το Arceus, το οποίο λάμβανε χώρα στο Hisui Region και διαδραματιζόταν πολλά χρόνια πριν. Προς το παρόν, δεν ξέρουμε πως θα λειτουργεί το gameplay σύστημα του Z-A, αλλά αυτό μάλλον θα αποκαλυφθεί τους επόμενους μήνες. To πρώτο trailer δεν παρουσιάζει πολλά και δεν έχει καν gameplay πλάνα. 

Το Pokémon Legends: Z-A θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch μέσα στο 2025. Προς το παρόν δεν έγινε γνωστή η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.