Η κοινότητα ψήφισε: Αυτό είναι το “καλύτερο” Legendary στην ιστορία των Pokémon 

Περισσότεροι από 90.000 άνθρωποι ψήφισαν
05 Οκτωβρίου 2022 10:30
Η κοινότητα ψήφισε: Αυτό είναι το “καλύτερο” Legendary στην ιστορία των Pokémon 

Η κοινότητα ψήφισε πριν από μερικές εβδομάδες το αγαπημένο της starter Pokémon όλων των εποχών και τώρα, ήρθε και η σειρά του καλύτερου Legendary. Συγκεκριμένα, το Twitter account “Out of Context Pokemon” ανέβασε μία εικόνα, μετά από ένα μεγάλο poll, στο οποίο χιλιάδες άνθρωποι ψήφισαν το καλύτερο Legendary Pokémon στην ιστορία.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε, λοιπόν, στο Twitter για αρκετές ημέρες και ενώ δεν είναι συνδεδεμένο με την The Pokémon Company, μιας και μιλάμε για μία ψηφοφορία από fans για fans, είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπει κάποιος τις προτιμήσεις των φανατικών. Μάλιστα, στο poll αυτό μέτρησαν περισσότεροι από 93.000 ψήφοι και δυστυχώς για τους λάτρεις του Mewtwo, το θρυλικό Rayquaza βραβεύτηκε ως το καλύτερο Legendary Pokémon.

Όπως θα δείτε και στον πίνακα παρακάτω βλέπουμε πολλά legendaries, αλλά στον τελικό έφτασε ο Mewtwo και ο Rayquaza, με το 2ο να είναι ο μεγάλος νικητής με το 63,6% των ψήφων. Μάλιστα, το gen-3 Pokémon κέρδισε πολύ εύκολα και άλλα βασικά θρυλικά, όπως το Ho-Oh και το Victini.

Άλλα legendaries που έφτασαν πολύ μακριά στη ψηφοφορία ήταν τα Lugia, Suicune και Arceus. Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: