Πραγματική ζωή ή όχι; Το viral βίντεο με 10 εκ. προβολές που τρέλανε τα social media!

Το νέο Call of Duty εντυπωσίασε το internet
24 Οκτωβρίου 2022 10:12
Πραγματική ζωή ή όχι; Το viral βίντεο με 10 εκ. προβολές που τρέλανε τα social media!

Απίστευτα viral έγινε ένα βίντεο από το Call of Duty: Modern Warfare II, το οποίο ξεπέρασε τις 11.5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μερικά εικοσιτετράωρα. Συγκεκριμένα, το κεντρικό campaign του παιχνιδιού είναι πλέον διαθέσιμο για όσους έχουν προβεί σε προ-παραγγελία και έτσι ένας χρήστης αποφάσισε να μοιραστεί στο Twitter ένα φαινομενικά απλό απόσπασμα από την πίστα του παιχνιδιού στο Άμστερνταμ.

Το βίντεο άρχισε να αποκτά αμέσως δημοσιότητα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καταφέρνοντας μέχρι και να μπερδέψει μερικούς για το αν είναι πραγματική ζωή ή βιντεοπαιχνίδι. Πράγματι, εκ πρώτης όψεως ο τεχνικός τομέας του νέου Call of Duty είναι τόσο εντυπωσιακός που το βίντεο μπορεί να μπερδέψει κάποιον.

Μεταξύ άλλων, ο χρήστης @juanbuis του Twitter που μοιράστηκε το βίντεο (το οποίο αρχικά ανέβηκε από τον Antony Howard), τόνισε:

Θεέ μου, το Άμστερνταμ δείχνει απίστευτα ρεαλιστικό στο νέο Call of Duty! Σχεδόν δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το βίντεο είναι παιχνίδι.

Το απόλυτα viral από την πίστα του Call of Duty: Modern Warfare II στο Άμστερνταμ:

Πως είναι στην πραγματική ζωή η συγκεκριμένη γειτονιά του Άμστερνταμ:

Με τη δημοσίευση του @juanbuis να γίνεται viral, ο χρήστης ζήτησε απ' όποιον μένει στο Άμστερνταμ να κάνει μια αντίστοιχη βόλτα στην πόλη για να δούμε πως συγκρίνεται το παιχνίδι με την πραγματικά ζωή. Το αίτημά του βρήκε ανταπόκριση και έτσι μπορείτε να δείτε παρακάτω πόσο καλά μεταφέρει όντως το Modern Warfare II την ολλανδική πόλη.

Το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.