God of War Ragnarok: Το νέο βίντεο είναι ένα απαραίτητο φρεσκάρισμα!

Προ των πυλών η άκρως αναμενομένη κυκλοφορία
18 Οκτωβρίου 2022 19:29
God of War Ragnarok: Το νέο βίντεο είναι ένα απαραίτητο φρεσκάρισμα!

Απέχουμε λιγότερο από ένα μήνα από την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου God of War Ragnarok και έτσι η Sony συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προώθηση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, μόλις δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας το ‘Shaping the Story’, ένα αναλυτικό δεκάλεπτο behind the scenes βίντεο που αποτελεί απαραίτητο φρεσκάρισμα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο αυτό βίντεο είναι η αρχή μια ειδικής σειράς που θα αναλύει διάφορες πτυχές της ανάπτυξης του God of War Ragnarök. Με το ‘Shaping the Story’, λοιπόν, ο Lead Writer Rich Gaubert και άλλα μέλη της Sony Santa Monica μιλούν για το σενάριο του πρώτου παιχνιδιού και το πώς οι σημαντικές στιγμές του πρόκειται να επηρεάσουν το Ragnarok.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο περιλαμβάνει διάφορα νέα στιγμιότυπα από το παιχνίδι, καθώς και αρκετά πλάνα απ’ όσο συνέβησαν πίσω από τα παρασκήνια, για παράδειγμα στα mocap sessions για τα γυρίσματα των cutscenes. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόσφατο gameplay βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης. Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε ένα νέο gameplay βίντεο που δείχνει την εξερεύνηση με τη βάρκα και το Svartalfheim realm, ενώ θα βρείτε το πιο πρόσφατο -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ.