Έφυγε από τη ζωή ο voice actor των Larry Leisure Suite, Jan Rabson

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο γνωστός voice actor
18 Οκτωβρίου 2022 16:40
Έφυγε από τη ζωή ο voice actor των Larry Leisure Suite, Jan Rabson

O Jan Rabson, ηθοποιός και voice actor των παιχνιδιών Leisure Suit Larry, έφυγε από τη ζωή στις 13 Οκτωβρίου σε ηλικία 68 ετών.

Την είδηση μετέδωσε το Culture Slate και επιβεβαιώθηκε ύστερα από φίλους του στα social media, ενώ τα αίτια του θανάτου του δεν έγιναν γνωστά. 

Ο Rabson δάνεισε για πρώτη φορά την φωνή του στον χαρακτήρα του Larry Laffer στο Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out του 1993, και στη συνέχεια συνέχισε με τα Leisure Suit Larry's Casino, Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, και Leisure Suit Larry: Reloaded, ένα remake του 2013 του αρχικού Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards, το οποίο κυκλοφόρησε το 1987. Επέστρεψε στο ρόλο το 2018 για το κεφάλαιο "Wet Dreams Don't Dry" και δύο χρόνια αργότερα για το "Wet Dreams Dry Twice".

Οι άλλες συμμετοχές του Rabson σε παιχνίδια περιλαμβάνουν το King's Quest: Mask of Eternity, Sacrifice, Star Wars: Bounty Hunter, Toy Story 3 και Thimbleweed Park. Σύμφωνα με τη σελίδα του στο IMDb, ο Jan Rabson συμμετείχε σε αμέτρητες animated ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους των Pixar και Disney, όπως τα Toy Story, Mulan, Cars, A Bug's Life, Up και πιο πρόσφατα στο Chip 'n Dale: Rescue Rangers