God of War: Ragnarök - Μια ολόκληρη στρατιά στούντιο του PlayStation εργάστηκε σε αυτό

Αποδεικνύεται πόσο τεράστια είναι η παραγωγή του blockbuster τίτλου της Sony
10 Οκτωβρίου 2022 21:30
God of War: Ragnarök - Μια ολόκληρη στρατιά στούντιο του PlayStation εργάστηκε σε αυτό

Το God of War: Ragnarök είναι με διαφορά το πιο αναμενόμενο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation και ένα από τα πιο αναμενόμενα του 2022. Για να φτάσει στα χέρια μας όμως, μια τόσο μεγάλη παραγωγή χρειάζεται τέλεια συνεννόηση και συνεργασία χιλιάδων developers, κάτι που πλέον το συναντάμε σε τέτοια AAA blockbuster παιχνίδια. 

Η παραγωγή του sequel του God of War (2018) δια χειρός Sony Santa Monica δεν απαίτησε μόνο το έμψυχο δυναμικό του πασίγνωστου και ταλαντούχου στούντιο, αλλά μια ολόκληρη στρατιά από άλλα studio, first party και μη αλλά και motion capture εταιρίες. 

Μέσα στην πρόσφατη ανακοίνωση της Santa Monica πως το GoW: Ragnarök έγινε "χρυσό", κάτω-κάτω στα ψιλά γράμματα αναφέρθηκαν όλα τα στούντιο που δούλεψαν για αυτό και κυριολεκτικά πρόκειται για μια στρατιά από developers. 

Εκτός της Sony Santa Monica εργάστηκαν συνολικά εννέα στούντιο, όπως τα first-party στούντιο της Creative Arts Division των PS Studios, την Valkyrie Entertainment και την Bluepoint Games (Dark Souls PS5 remake), μαζί με γνωστούς εργολάβους της Sony, όπως η Jetpack Interactive, η οποία εργάστηκε στην έκδοση του God of War για PC. Ανάμεσά τους βρίσκεται και το στούντιο art production της Original Force, το κινεζικό στούντιο outsourcing της RedHot και η SuperAlloy, η οποία παρείχε κασκαντέρ και υπηρεσίες συντονισμού με επικεφαλής τον Eric Jacobus, γνωστό για το βίντεο "Tekken in Real Life".

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το God of War: Ragnarök

Το God of War: Ragnarök αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τις κονσόλες του PlayStation οικοσυστήματος, δηλαδή τα PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 9 Νοεμβρίου του 2022.