Steam Sales: Έρχονται σημαντικές αλλαγές για τις εκπτώσεις της πλατφόρμας

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Valve
28 Σεπτεμβρίου 2022 00:47
Steam Sales: Έρχονται σημαντικές αλλαγές για τις εκπτώσεις της πλατφόρμας

Η Valve μόλις ανακοίνωσε μερικές σημαντικές αλλαγές που αφορούν τις περίφημες εκπτώσεις της PC gaming πλατφόρμα της, του Steam.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Steam θα υιοθετήσει ένα νέο πρόγραμμα για τις εκπτωτικές του περιόδους, με μια καμπάνια κάθε εποχή. Αυτό σημαίνει ότι φέτος ήταν η τελευταία χρονιά που είχαμε κάποιο Lunar New Year Sale, το οποίο από το 2023 θα αντικατασταθεί από το Spring Sale που θα έρχεται φυσικά την άνοιξη.

Το Lunar New Year Sale είχε ξεκινήσει το 2016, για να γιορτάσει την ραγδαία αύξηση των χρηστών και των developers του Steam από χώρες όπως η Κίνα, η Κορέα και το Χονγκ Κόνγκ. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι, συνήθως, μόλις πριν τρεις εβδομάδες λάμβανε χώρα το μεγάλο Winter Sale, οπότε δεν υπήρχε το απαραίτητο κενό για τις ομάδες ανάπτυξης και τους καταναλωτές.

Πλέον, αντί για κάποιο Spring Cleaning Event, θα υπάρχουν κανονικές εκπτώσεις και την άνοιξη, με την Valve να επισημαίνει πως θα στηρίζει με τον ίδιο τρόπο τους developers. Αναλυτικότερα, μέσα από την σχετική ανακοίνωση στο επίσημο blog του Steam, η εταιρία τόνισε:

Ξεκινώντας από το ημερολογιακό έτος 2023, θα αντικαταστήσουμε το Lunar New Year Sale με το Spring Sale, ως μία από τις τέσσερις μεγάλες εποχιακές εκπτώσεις.

Η προσθήκη των ανοιξιάτικων εκπτώσεων ήταν ένα δημοφιλές αίτημα της κοινότητας των developers και των publishers μας. Θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων εποχιακών εκπτώσεων και να παρέχουμε περισσότερες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του έτους στους developers για να επεκτείνουν και να εκτελέσουν τα πλάνα τους όσον αφορά τις εκπτώσεις.

Οι ημερομηνίες των επόμενων Steam Sales:

Φθινοπωρινές Εκπτώσεις: 22 Νοεμβρίου με 29 Νοεμβρίου

Χειμερινές Εκπτώσεις: 22 Δεκεμβρίου με 5 Ιανουαρίου

Ανοιξιάτικες Εκπτώσεις: 16 Μαρτίου με 23 Μαρτίου

Tags: