Το επερχόμενο Ubisoft Forward event θα παρουσιάσει το μέλλον του Assassin’s Creed

Συντονισμένοι αυτό το Σάββατο
06 Σεπτεμβρίου 2022 11:35
Το επερχόμενο Ubisoft Forward event θα παρουσιάσει το μέλλον του Assassin’s Creed

Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, το ερχόμενο Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00, η Ubisoft θα πραγματοποιήσει ένα ειδικό event ονόματι “Ubisoft Forward”. Σε αυτό, πρόκειται να μάθουμε νέα από παιχνίδια της εταιρίας, ενώ θα παρουσιαστεί και το μέλλον των Assassin’s Creed παιχνιδιών.

Η ίδια η εταιρία μοιράστηκε περισσότερα σχετικά με το τι θα μπορούν να περιμένουν οι fans όταν συντονιστούν στην παρουσίαση του Σαββάτου και μεταξύ άλλων είπε ότι θα έχουμε και μια κλεφτή ματιά από το μέλλον του Assassin’s Creed franchise.

Αυτό σημαίνει ότι στην ειδική παρουσίαση θα δούμε τι ετοιμάζει η Ubisoft για το σύμπαν του Assassin’s Creed, ενώ παράλληλα θα αποκαλυφθούν περισσότερα και από το επιβεβαιωμένο Assassin’s Creed Mirage.

Μάλιστα, το ειδικό livestream θα ξεκινήσει στις 21:35, πριν το κεντρικό σόου δηλαδή, όπου εκεί θα μάθετε νέα από τις νέες σεζόν και γενικά το περιεχόμενο από τα Anno 1800, Brawlhalla, For Honor, The Crew 2 και άλλα.

Το κεντρικό σόου θα στρέψει την προσοχή του στα “big guns” της Ubisoft όπως το Mario + Rabbids Sparks of Hope και Skull and Bones που θα κυκλοφορήσουν στις 20 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Το νέο Ubisoft Forward θα προβληθεί μέσα από το Twitch, το YouTube και το επίσημο site της Ubisoft.