Μπορείτε να παίξετε το Call of Duty: Modern Warfare 2 μια εβδομάδα νωρίτερα

Και συγκεκριμένα το campaign του
17 Αυγούστου 2022 13:29
Μπορείτε να παίξετε το Call of Duty: Modern Warfare 2 μια εβδομάδα νωρίτερα

Η Activision ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τους παίκτες που ανυπομονούν να παίξουν το Call of Duty: Modern Warfare 2. Συγκεκριμένα, όσοι κάνουν προ-παραγγελία οποιασδήποτε ψηφιακής έκδοσης του τίτλου θα έχουν πρόσβαση στο βασικό campaign μια εβδομάδα νωρίτερα.

Αυτό σημαίνει πως η κυκλοφορία του θα προηγηθεί στις 20 Οκτωβρίου, με το multiplayer κομμάτι να καταφθάνει στις 28 Οκτωβρίου, όπως και γνωρίζαμε μέχρι πρότινος. Έτσι, όσοι προβούν σε προ-παραγγελία θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την βασική ιστορία και να είναι ήδη έτοιμοι από νωρίς για τις ψηφιακές αρένες.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, η Activision τόνισε πως το Call of Duty: Modern Warfare II υπόσχεται ένα πολλαπλών αποστολών single-player campaign που θα ταξιδέψει τους παίκτες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία με τρομερές εμπειρίες, όπως πολιορκίες με υποβρύχιες μάχες, εκρηκτικές επιθέσεις 30.000 πόδια πάνω από τα οχυρά των εχθρών, μέχρι και αποστολές stealth με υψηλό ρίσκο στην κάλυψη της νύχτας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά αφορά όλες τις προ-παραγγελίες τόσο στις Xbox και PlayStation κονσόλες, όσο και στα Battle.net και Steam στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση:

Οι beta εκδόσεις του του Call of Duty: Modern Warfare II

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, οι fans θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παιχνίδι πριν την τελική του κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν τρείς beta, με την κάθε μία να χωρίζεται ανά πλατφόρμα. Οι κάτοχοι των PlayStation θα είναι αυτοί που θα παίξουν πρώτοι, μέσα από την early access beta που θα διεξαχθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου για τα PS4 και PS5 και για όσους έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι. Έπειτα, η open beta των PlayStation κονσολών θα "τρέξει" από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί η Crossplay Beta του Modern Warfare 2 όπου οι πλατφόρμες ανοίγουν και μπαίνουν στο παιχνίδι και οι Xbox και PC gamers. Οι κάτοχοι early access θα παίξουν από τις 22-23 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 24-26 Σεπτεμβρίου η beta θα είναι ανοιχτή για όλους τους παίκτες και όλες τις πλατφόρμες.

Ο τεχνικός τομέας του Call of Duty: Modern Warfare II

Από την αρχική κιόλας ανακοίνωση, γνωρίζουμε πως ο τεχνικός τομέας έχει βελτιωθεί σημαντικά, χρησιμοποιώντας ως βάση τη νέα μηχανή γραφικών που συστήθηκε στο Call of Duty franchise με το Modern Warfare (2019). H Infinity Ward είχε αναφέρει ότι το Modern Warfare II θα είναι το πιο ανεπτυγμένο τεχνολογικά παιχνίδι της σειράς μέχρι σήμερα, με εκπληκτικά ρεαλιστικό ήχο, φωτισμούς και γραφικά.

Για να το πετύχει αυτό, η ομάδα ανέπτυξε ένα νέο physical-based σύστημα υλικών με τελευταίας γενιάς photogrammetry τεχνολογία, ένα hybrid tile-based streaming σύστημα, PBR decal rendering για τα textures, world volumetric φωτισμό και ένα προηγμένο GPU geometry pipeline. Συγχρόνως, η απεικόνιση θα είναι κοφτερή σε 4K ανάλυση με HDR, ενώ σημειώνεται πως χάρη στην καινούργια προηγμένη ΑΙ, τόσο εχθροί όσο και σύμμαχοι στα campaign και Special Ops modes θα αντιδρούν και θα πολεμούν σαν κανονικοί operators, δίνοντας περισσότερη πιστότητα στο "τεράστιο κινηματογραφικό" campaign του.

Η ημερομηνία και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare II

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam.

Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.