Το Spider-Man έκανε τρομερό ντεμπούτο στο PC αλλά δεν ξεπέρασε το God of  War

Πρώτα στατιστικά
15 Αυγούστου 2022 16:00
Το Spider-Man έκανε τρομερό ντεμπούτο στο PC αλλά δεν ξεπέρασε το God of  War

Το Marvel’s Spider-Man Remastered κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πέτυχε το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο του PlayStation στο Steam.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η open-world περιπέτεια του ανθρώπου αράχνη κατάφερε να προσελκύσει 64,893 παίκτες μέσα στο πρώτο της εικοσιτετράωρο, σύμφωνα με τα δεδομένα του SteamDB. Αυτό σημαίνει πως ξεπέρασε το ορόσημο των 56,557 ταυτόχρονων παικτών που είχε καταφέρει το Horizon Zero Dawn, το οποίο είχε ξεκινήσει την άφιξη των αποκλειστικοτήτων του PlayStation στην PC πλατφόρμα. Το μόνο παιχνίδι της εταιρίας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το Marvel’s Spider-Man Remastered είναι το God of War, το οποίο κυκλοφόρησε στο Steam πριν μερικούς μήνες, αγγίζοντας τους 73,529 ταυτόχρονους παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι PC gamers έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ Steam και Epic Games Store, οπότε τα συνδυαστικά νούμερα ενδέχεται να είναι αρκετά μεγαλύτερα. Όπως και να ‘χει, παρακάτω μπορείτε να βρείτε την κατάταξη των πιο επιτυχημένων κυκλοφοριών της Sony στο Steam, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο αναλυτής Benji-Sales στο Twitter.

Για την ιστορία, τη μεταφορά του πονήματος της Insomniac Games έχει αναλάβει η Nixxes Software, η οποία εξαγοράστηκε πρόσφατα από το PlayStation και ειδικεύεται στα PC ports. Τα πρώτα σχόλια της κοινότητας είναι θετικά στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αφού η μεταφορά ήρθε με αρκετά "καλούδια", όπως ray-traced αντανακλάσεις, NVIDIA DLSS, υποστήριξη Ultrawide αναλύσεων, VRR και πολλά ακόμα.

Βέβαια, σε περίπτωση που δε γνωρίζετε αν το PC σας μπορεί να ανταπεξέλθει, μπορείτε να βρείτε τον αναλυτικό πίνακα με τις απαιτήσεις συστήματος πατώντας εδώ.