Διαρροή αποκάλυψε πριν την ώρα του το νέο Avatar: The Last Airbender παιχνίδι

Μια νέα καταχώρηση εντοπίστηκε στο Amazon
14 Αυγούστου 2022 18:59
Διαρροή αποκάλυψε πριν την ώρα του το νέο Avatar: The Last Airbender παιχνίδι

Βρισκόμαστε μόλις μερικά εικοσιτετράωρα πριν την gamescom 2022, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση και όπως φαίνεται μια από τις αποκαλύψεις που θα φιλοξενήσει ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας πριν την ώρα της. Ο λόγος γίνεται για το νέο Avatar: The Last Airbender παιχνίδι, το οποίο θα έχει υπότιτλο Quest for Balance.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο τίτλος εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων του Amazon Ιαπωνίας, με retail αντίτυπα τόσο για το PS4 όσο και για το PS5. Πέρα από το όνομα του παιχνιδιού, η καταχώρηση περιλάμβανε και λίγες ακόμη λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, για το παιχνίδι είναι υπεύθυνη η publishing εταιρία GameMill Entertainment, η οποία είναι ευρέως γνωστή για projects που βασίζονται σε γνωστά franchises, με τα Nickelodeon All-Star Brawl and Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues να αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Συνεχίζοντας, η καταχώρηση του Avatar The Last Airbender: Quest for Balance περιλάμβανε και ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία ήταν ορισμένη για τις 8 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως στις αρχές της χρονιάς είχε κυκλοφορήσει μια φήμη πως ένα Avatar RPG βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τις κονσόλες, το οποίο θα βασίζεται στην ιστορία του Aang και θα κυκλοφορήσει σχετικά σύντομα. Όπως φαίνεται, η φήμη αυτή είχε βάση και μάλλον θα επιβεβαιωθεί στο πλαίσιο της επερχόμενης γερμανικής έκθεσης.

Για την ιστορία, αυτό θα είναι το πρώτο Avatar παιχνίδι από το The Legend of Korra που κυκλοφόρησε το 2014, δια χειρός PlatinumGames.

Tags: