Η Capcom θα βρίσκεται κανονικά στο Tokyo Game Show με δύο events

Το ένα θα επικεντρώνεται στο Street Fighter 6
12 Αυγούστου 2022 15:53
Η Capcom θα βρίσκεται κανονικά στο Tokyo Game Show με δύο events

Η Capcom ανακοίνωσε ότι θα παρευρεθεί κανονικά στο Tokyo Game Show, μέσα από δύο παρουσιάσεις. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία θα ξεκινήσει με το “Capcom Online Program”, το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 15 Σεπτεμβρίου και μέσα από ένα μαγνητοσκοπημένο σόου θα παρουσιάσει στον κόσμο «όλα τα τελευταία νέα της εταιρίας».

Το 2ο σόου, θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στο Street Fighter 6 και είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου. Η Capcom δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τι θα προβληθεί ακριβώς σε αυτά τα events, αλλά είπε δημόσια να μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

Ωστόσο, γνωρίζουμε ήδη πως τα Exoprimal, Street Fighter 6 και Mega Man Battle Network Legacy Collection θα έχουν τα δικά τους booth και ο κόσμος θα μπορεί να τα δοκιμάσει στην έκθεση κανονικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως το φετινό Tokyo Game Show θα έχει κανονικά κόσμο για πρώτη φορά μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, λόγω του κορωνοϊού. Το TGS 2022 θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Makuhari Messe στην πόλη Chiba, όπου θα μπορούν να παρευρεθούν δημοσιογράφοι, αλλά και επισκέπτες.