Η Capcom αφαιρεί τρία παιχνίδια της από το Steam

Τον επόμενη μήνα
27 Απριλίου 2024 14:38
Η Capcom αφαιρεί τρία παιχνίδια της από το Steam

Η Capcom ανακοίνωσε ότι από τον επόμενο μήνα θα κατεβάσει από το Steam τρία παλιά παιχνίδια της. Ωστόσο, όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους αυτά τα παιχνίδια θα έχουν τη δυνατότητα να τα παίξουν και στο μέλλον, ανάλογα το λειτουργικό τους σύστημα.

Αναλυτικότερα, η ιαπωνική εταιρία επισήμανε ότι από τον Μάιο θα αφαιρέσει το sci-fi action adventure παιχνίδι, Dark Void, το platformer Dark Void Zero, αλλά και το sandbox-puzzle με το όνομα Flock. Και οι τρεις τίτλοι θα γίνουν delisted από το Steam στις 8 Μαΐου.

Η Capcom δήλωσε μεταξύ άλλων:

Οι πελάτες που έχουν αγοράσει τον τίτλο πριν από την ημερομηνία διαγραφής του ενδέχεται να εξακολουθούν να μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι στο μέλλον, ανάλογα με την ικανότητα του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή τους.

Αυτό σημαίνει ότι εάν στο μέλλον αποφασίσετε να κάνετε upgrade το PC σας και αλλάξετε Windows, ενδέχεται να μην μπορείτε να τρέξετε αυτά τα παιχνίδια, ακόμα κι αν τα έχετε στη συλλογή σας. Αξίζει να αναφερθεί, ότι και οι τρεις τίτλοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε προσφορά στο Steam, αλλά και στο Xbox, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν αφαιρεθούν και από το ψηφιακό κατάστημα της Microsoft.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: