Οι παίκτες θέλουν ένα νέο Dino Crisis από την Capcom

Αλλά και ένα νέο Mega Man
01 Απριλίου 2024 13:03
Οι παίκτες θέλουν ένα νέο Dino Crisis από την Capcom

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Capcom έκανε μια νέα έρευνα στην οποία ρωτούσε τους fans και γενικότερα τους παίκτες, αν θα ήθελαν να δουν ένα remake ή ένα sequel από παλιότερα παιχνίδια της. Η ιαπωνική εταιρία έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα της αναδημιουργίας παλιότερων τίτλων, αλλά και το να επαναφέρει λατρεμένα franchises της που είχε αφήσει εδώ και χρόνια πίσω της.

Παρόλο που η έρευνα αυτή ολοκληρώνεται μέσα στον Απρίλιο, η Capcom έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια νέα εικόνα με μερικά από τα αποτελέσματα. Η εταιρία έκανε μια νέα δημοσίευση στο X αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τι επέλεξε περισσότερο ο κόσμος, αφού πάνω από 200.000 άνθρωποι κατάφεραν να ψηφίσουν.

Η εικόνα που θα δείτε παρακάτω, περιέχει διάφορα παιχνίδια της εταιρίας, ενώ όσα από αυτά εμφανίζονται με μεγαλύτερη γραμματοσειρά υποδηλώνουν αυτά που ψήφισε περισσότερο ο κόσμος. Έτσι, οι περισσότεροι «ζήτησαν» από την Capcom ένα νέο παιχνίδι από τη γνωστή σειρά, Dino Crisis, αλλά και ένα νέο κεφάλαιο από το Mega Man.

Τα Ace Attorney και Resident Evil έχουν επίσης τη δική τους μοναδική παρουσία σε αυτή τη ψηφοφορία, ενώ μπορούμε να εντοπίσουμε και άλλες σειρές της Capcom, όπως είναι τα Onimusha, Devil May Cry, Darkstalkers, Okami και Breath of Fire.

Δείτε την εικόνα:

Εσείς ποιο παιχνίδι της Capcom θα θέλατε να λάβει ένα νέο κεφάλαιο; Πείτε μας στα σχόλια! Μπορείτε να βρείτε την ψηφοφορία πατώντας εδώ.

Tags: