Έρχεται το δεύτερο update του Dragon’s Dogma 2 – Όλα όσα αλλάζει

Δεν έχει όμως αυτό που ζητάνε οι περισσότεροι...
20 Απριλίου 2024 10:38
Έρχεται το δεύτερο update του Dragon’s Dogma 2 – Όλα όσα αλλάζει

Η Capcom συνεχίζει την υποστήριξη του Dragon’s Dogma 2 και έτσι μόλις αποκάλυψε τι θα περιλαμβάνει το δεύτερο μεγάλο update του παιχνιδιού που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ιαπωνική publishing εταιρία έκανε γνωστό ότι η επόμενη αξιοσημείωτη ενημέρωση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα που διανύουμε για όλες τις εκδόσεις του τίτλου στα PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X και PC, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές. Η ομάδα ανάπτυξης έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο σύστημα των Pawns, αλλάζοντας αρκετά πράγματα στη συμπεριφορά και στους διαλόγους τους που πλέον πρέπει να είναι πιο εύστοχοι και λιγότερο επαναλαμβανόμενοι.

Παράλληλα, βελτιώθηκε και η λειτουργία του mini map, το οποίο πλέον δε θα δείχνει chests που έχουν ήδη ανοίξει, ενώ η Capcom έκανε και τη ζωή των παικτών λίγο ευκολότερη όσον αφορά τη διαχείριση του dragonsplague που θα είναι λιγότερο συχνό και πιο εύκολο να εντοπιστεί.

Δυστυχώς, το update δεν περιλαμβάνει αυτό που περίμεναν και ζητούσαν οι περισσότεροι παίκτες, δηλαδή κάποιο performance mode για 60FPS απόδοση στις κονσόλες και καλύτερη εκμετάλλευση του hardware στην PC έκδοση. Όπως φαίνεται θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή μέχρι να ικανοποιηθούν αυτά τα αιτήματα.

Ακολουθεί η δημοσίευση της Capcom που περιλαμβάνει την αναλυτική λίστα με όλες τις αλλαγές και τις προσθήκες του update.