Σάρωσε σε πωλήσεις το Dragon’s Dogma 2 της Capcom!

Νέο ορόσημο για το franchise
02 Απριλίου 2024 15:45
Σάρωσε σε πωλήσεις το Dragon’s Dogma 2 της Capcom!

Το Dragon’s Dogma 2 κυκλοφορεί από τις 22 Μαρτίου σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Τώρα, περίπου δύο εβδομάδες μετά, η Capcom ήρθε να ανακοίνωσε πως το RPG έφτασε ένα πολύ σημαντικό ορόσημο πωλήσεων, βοηθώντας παράλληλα και το franchise γενικότερα να καταφέρει το ίδιο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι πωλήσεις του Dragon’s Dogma 2 παγκοσμίως έχουν ξεπεράσει τα 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Προφανώς, στο άθροισμα αυτό περιλαμβάνονται τόσο οι ψηφιακές πωλήσεις για όλες τις εκδόσεις, όσο και τα φυσικά αντίτυπα που έχουν αποσταλεί στα καταστήματα σε όλη την υφήλιο.

Όσον αφορά το Dragon’s Dogma franchise γενικότερα, το οποίο περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι του 2012, την έκδοση Dragon's Dogma: Dark Arisen που κυκλοφόρησε το 2013, το MMO Dragon's Dogma Online και το Dragon's Dogma 2, οι πωλήσεις του έχουν πλέον ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η επίσημη ανακοίνωση επισημαίνει:

Η σειρά Dragon's Dogma αποτελείται από παιχνίδια δράσης σε ένα fantasy περιβάλλον, όπου οι παίκτες περιπλανώνται σε έναν εκτεταμένο ανοιχτό κόσμο με σπαθιά και μαγείες. Από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού το 2012, η σειρά απέσπασε επαίνους παγκοσμίως για τα χαρακτηριστικά του gameplay της, όπως τα "pawn" companions που μπορούν να εκτελούν ενέργειες μόνα τους, με αποτέλεσμα η σειρά να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα αθροιστικά.

Για την ιστορία, το πρώτο μεγάλο update του Dragon’s Dogma 2 έφτασε λίγο πριν την εκπνοή του Μαρτίου, φέρνοντας αρκετές σημαντικές αλλαγές. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε και το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο.