Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες σχετικά με το remake του Resident Evil 0, το οποίο φημολογείται εδώ και καιρό ότι θα καταφθάσει κάποια στιγμή μετά την κυκλοφορία του Resident Evil Veronica.
Η Capcom φαίνεται πως ετοιμάζεται για μία ακόμη Resident Evil κυκλοφορία, ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Dusk Golem, ο γνωστός insider της σειράς, ο τίτλος έγινε “reboot” εν μέσω ανάπτυξης.
Σε ένα πρόσφατο post στο Χ (πρώην Twitter), ο Dusk Gollem επισήμανε ότι το remake του “Zero” το έχει αναλάβει το Division 1 τμήμα της Capcom που μας έχει δώσει στο παρελθόν πολλούς τίτλους της σειράς, ενώ έχει εργαστεί και σε άλλα franchises όπως το Devil May Cry.
Ο τίτλος, λοιπόν, βρισκόταν καιρό υπό ανάπτυξη, αλλά φαίνεται πως δεν είχε την ποιότητα που ήλπιζε η Capcom και έτσι πάρθηκε η απόφαση να φτιαχτεί και πάλι από την αρχή.
Όταν τον ρώτησε ένας fan τι γίνεται με το remake του Resident Evil 0, τότε ο Dusk Gollem είπε τα εξής:
Έγινε reboot στη μέση της ανάπτυξης. Το division 1 της Capcom είναι υπεύθυνο για αυτό το παιχνίδι.
It got rebooted mid-dev & Capcom Div 1 is currently leading it post reboot.
Φυσικά, επειδή μιλάμε για leak και όχι για κάτι επίσημο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Η Capcom δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό με το Resident Evil 0 Remake, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε το Resident Evil Veronica, το remake του θρυλικού τίτλου του Sega DreamCast.
Must Read
Η Capcom σκέφτεται ένα Resident Evil στην Ιαπωνία!
Onimusha: Way of the Sword - Παίξτε σήμερα δωρεάν τον άκρως αναμενόμενο τίτλο της Capcom!
Resident Evil: Πωλήσεις ρεκόρ για την Capcom!