Φαίνεται ότι το Adolescence, το οποίο απέσπασε 8 Primetime Emmy βραβεία πέρυσι που κυκλοφόρησε στο Netflix, θα συνεχιστεί.
Νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι ο αρχικός δημιουργός Stephen Graham, ο οποίος ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές, βρίσκεται σε συζητήσεις για τη συνέχεια, ενώ η Kate Winslet αναμένεται να εμφανιστεί σε κεντρικό ρόλο.
Η MailOnline αναφέρει ότι η Winslet θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για να κλείσει τον ρόλο, ενώ πηγή του συγκεκριμένου μέσου αναφέρει ότι η 2η σεζόν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πρώιμο στάδιο. “Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός που η Kate Winslet συμμετέχει στο νέο αυτό εγχείρημα” γράφει η MailOnline.
Μιας και η 1η σεζόν, που αποτελούνταν από τέσσερα μονοκάμερα επεισόδια, έχει ήδη ολοκληρωθεί, ο νέος κύκλος αναμένεται να επικεντρώνεται σε νέα πρόσωπα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα στο ίδιο «σκοτεινό» ύφος.
Ο Stephen Graham είχε δηλώσει παλιότερα ότι υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σειρά. Μετά την βράβευσή του με Χρυσή Σφαίρα για Α’ Ανδρικό Ρόλο, ο δημιουργός του Adolescence είχε δηλώσει τα εξής: “Υπάρχει μια ιδέα που βρίσκεται κάπου στα βάθη του μυαλού μου, αλλά και του Jack Thorne. Θα την ανασύρουμε σε τρία ή τέσσερα χρόνια, οπότε μείνετε συντονισμένοι…”
Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.