Η Capcom ρωτάει τους παίκτες αν θέλουν remake ή sequel από παλιά παιχνίδια της

Και έδωσε πολλές επιλογές
07 Φεβρουαρίου 2024 20:06
Η Capcom ρωτάει τους παίκτες αν θέλουν remake ή sequel από παλιά παιχνίδια της

Η Capcom ξεκίνησε μια νέα έρευνα στην οποία ρωτάει τους fans και γενικότερα τους παίκτες, αν θα ήθελαν να δουν ένα remake ή ένα sequel από παλιότερα παιχνίδια της. Φαίνεται ότι η εταιρία έχει πάρει «ζεστά» το θέμα της αναδημιουργίας κλασσικών τίτλων και θέλει να τους επαναφέρει στο σήμερα αναβαθμισμένους.

Η έρευνα έχει την ονομασία Super Elections και βρίσκεται στο επίσημο site της Capcom Town, όπου μέσα από πολλές ερωτήσεις, η ιαπωνική εταιρία θέλει τη γνώμη όλων. Μία ερώτηση, όμως, που ξεχώρισε, είναι η συγκεκριμένη: «υπάρχει κάποια σειρά παιχνιδιών της Capcom που θα θέλατε να δείτε συνέχεια ή ένα νέο παιχνίδι;»

Σε αυτή την ερώτηση δίνονται 20 διαφορετικές επιλογές, με θρυλικά παιχνίδια της εταιρίας, τα οποία πολλά από αυτά δεν είδαν νέο κεφάλαιο εδώ και χρόνια.

Η λίστα περιλαμβάνει τα εξής:

 1. Darkstalkers
 2. Okami
 3. Onimusha
 4. Ace Attorney
 5. Street Fighter
 6. Seongoku Basara
 7. Dino Crisis
 8. Dead Rising
 9. Devil May Cry
 10. Dragon’s Dogma
 11. Toraware no Paruma
 12. Vs Capcom
 13. Resident Evil
 14. Final Fight
 15. Breath of Fire
 16. Ghosts ‘n Gobins
 17. Monster Hunter
 18. Lost Planet
 19. Mega Man
 20. 1942

Η επόμενη ερώτηση που έχει ενδιαφέρον είναι: «υπάρχει κάποιο παιχνίδι που θα θέλατε να φτιαχτεί πλήρως από την αρχή με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου νέου σχεδιασμού των χαρακτήρων και της ιστορίας;».

Η λίστα περιλαμβάνει:

 1. Onimusha 1-3
 2. Ace Attorney 1-3
 3. Commando
 4. Rival Schools
 5. Nijiirocho no Kiseki
 6. Final Fight
 7. Breath of Fire 1-3
 8. Gargoyle’s Quest 1 and 2
 9. Mega Man 1-3

Η Capcom, λοιπόν, φαίνεται ότι έχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους να φέρει παλιά franchise της στο σήμερα πλήρως ανανεωμένο ως remakes, αλλά και συνέχειες-sequels που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια. Δύο σημαντικά παιχνίδια που ζητάει ο κόσμος υπάρχουν στη λίστα, και δεν είναι άλλα από τα Onimusha και Okami.

Tags: