Στη Gamescom 2022 θα μάθουμε νεότερα για το Sonic Frontiers

Ο Geoff Keighly ξεκινά τη μηχανή του hype
11 Αυγούστου 2022 15:19
Στη Gamescom 2022 θα μάθουμε νεότερα για το Sonic Frontiers

Πολύ σύντομα θα μάθουμε νεότερα για το Sonic Frontiers, το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς της SEGA που υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, o Geoff Keighly ξεκίνησε να προετοιμάζει το έδαφος για το επερχόμενο event του, αποκαλύπτοντας πως το νέο παιχνίδι του μπλε σκαντζόχοιρου δε θα λείψει από το Gamescom Opening Night Live.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η gamescom 2022 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου και θα είναι φέτος υβριδικό event, το οποίο θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία από επισκέπτες και μέσα στην Κολωνία. Τον «χορό» θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο live event Gamescom Opening Night Live μια ημέρα νωρίτερα, στις 23 Αυγούστου, το οποίο θα παρουσιάσει ο Keighley, των The Game Awards και Summer Game Fest.

Όσον αφορά τώρα το Sonic Frontiers αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη, αφού το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα είναι πως θα έρθει κάποια στιγμή εντός του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch και PC. Ενδεχομένως, λοιπόν, στο σόου του Geoff να πάρουμε μια πιο σίγουρη απάντηση για το «πότε».

Για την ιστορία, η SEGA είχε δηλώσει πως θέλει το παιχνίδι να θριαμβεύσει στα reviews, συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είδαμε αρκετά gameplay πλάνα, με ειδικά βίντεο που παρουσίαζαν για παράδειγμα την εξερεύνηση και το combat στο open-world.