Τα γυρίσματα του Sonic the Hedgehog 3 θα ξεκινήσουν χωρίς ηθοποιούς

Ελέω της απεργίας
09 Αυγούστου 2023 23:46
Τα γυρίσματα του Sonic the Hedgehog 3 θα ξεκινήσουν χωρίς ηθοποιούς

Έχουν περάσει περίπου 100 ημέρες από τότε που ξεκίνησε η απεργία των σεναριογράφων στην Αμερική με τις περισσότερες παραγωγές του Χόλιγουντ να βάζουν προς το παρόν λουκέτο. Πολλές σειρές και ταινίες σταμάτησαν στη μέση τα γυρίσματα τους και αναβλήθηκαν, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δε θα ισχύει όσον αφορά το Sonic the Hedgehog 3.

Όπως μαθαίνουμε από το Screen Daily, η Paramount Pictures είναι πανέτοιμη να μπει στο πλατό για να γυρίσει την 3η ταινία του αγαπητού μπλε σκαντζόχοιρου. Η παραγωγή θα ξεκινήσει αυτόν τον Σεπτέμβριο στην Αγγλία και θα ξεκινήσουν να γυρίζουν τις σκηνές που δεν περιλαμβάνουν ηθοποιούς.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι ταινίες του Sonic είναι ναι μεν live-action, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές σκηνές μόνο με τον Sonic ή άλλους χαρακτήρες της Sega, χωρίς να υπάρχουν σε αυτές τις σκηνές πραγματικοί ηθοποιοί. Ο Ben Schwartz θα επιστρέψει για να δώσει τη φωνή του στον Sonic, ενώ κατά πάσα πιθανότητα να επιστρέψει και η Colleen O'Shaughnessey ως Tails. Στην 2η ταινία είδαμε και τον Knuckles, τον οποίο υποδυόταν ο Idis Elba. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την 3η ταινία.

Το 3ο φιλμ είναι μέρος του Sonic the Hedgehog cinematic universe της Paramount, στο οποίο θα δείτε και μία τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στον Knuckles, με τον idris Elba να δίνει ξανά τη φωνή του στο χαρακτήρα. Αυτή η σειρά προορίζεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023.

Το Sonic The Hedgehog 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου 2024.