Knuckles: Η πρώτη ματιά στη spinoff σειρά των Sonic ταινιών έχει Idris Elba και... τα πάντα όλα

Ο Knuckles πρωταγωνιστεί αλλά δε θα λείπουν οι Sonic και Tales από την τηλεοπτική του περιπέτεια
08 Φεβρουαρίου 2024 18:03
Knuckles: Η πρώτη ματιά στη spinoff σειρά των Sonic ταινιών έχει Idris Elba και... τα πάντα όλα

Γνωρίζαμε ότι η πρώτη ματιά θα ερχόταν στο πλαίσιο του Super Bowl 58 την ερχόμενη Κυριακή, αλλά η Paramount θέλησε να κάνει τα αποκαλυπτήρια νωρίτερα για το Knuckles, τη νέα spinoff σειρά των πρόσφατων άκρως επιτυχημένων ταινιών του Sonic. 

Έτσι κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της σειράς "Knuckles", το οποίο θα βρείτε παρακάτω και δίνει μια χορταστική γεύση από την τηλεοπτική περιπέτεια του χαρακτήρα και την επιστροφή του Idris Elba στον πιο κωμικό του voice acting ρόλο.

Στην υπηρεσία Paramount Plus, λοιπόν, ο Knuckles από ορκισμένος εχθρός μετατράπηε σε σύμμαχος του Sonic στη 2η ταινία και πλέον η κατεριάρικη κόκκινη έχιδνα μένει στη Γη και προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτήν και τους κανόνες της, προκαλώντας διάφορα ευτράπελα στην πορεία. Κατά τη διάρκεια της προσαρμογής του θα πρέπει να εκαπιδεύσει τον Wade του Adam Pally ως βοηθό του, σε έναν παρόμοιο ρόλο με αυτόν του Sonic και του Tom Wachowski του ηθοποιού James Marsden. 

To νέο αυτό κεφάλαιο του κινηματογραφικού σύμπαντος του Sonic the Hedgehog δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαλύτερα αδέρφια του όπως θα δείτε με μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή, με τους voice actors των Sonic και Tales (Ben Schwartz και Colleen O’Shaughnessey αντίστοιχα) να επιστρέφουν. 

Να αναφέρουμε ότι η ιστορία του Knuckles θα διαδραματίζεται ανάμεσα στα Sonic 2 και Sonic 3, με την τρίτη ταινία να αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2024. 

Πέραν του βασικού cast θα συμμετέχουν ως guests στο cast οι εξής: Stockard Channing, Edi Patterson, Scott Mescudi, Ellie Taylor, Julian Barratt, Christopher Lloyd, Cary Elwes, Paul Scheer, Rory McCann και Rob Huebel.

Η σειρά θα αποτελείται από μόλις έξι επεισόδια, όπου τον πιλότο σκηνοθετεί ο Jeff Fowler (των Sonic ταινιών) και τα υπόλοιπα οι: Ged Wright, Brandon Trost, Jorma Taccone και Carol Banker. 

H σειρά Knuckles θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου για τις ΗΠΑ και στις 27 Απριλίου του 2024 για τις υπόλοιπες χώρες, μέσα από το Paramount+. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer.