Sonic the Hedgehog 3: Επιστρέφει ή όχι ο Jim Carrey; Τελικά δόθηκε απάντηση!

Επίσημη η πολυπόθητη επιστροφή του Dr. Robotnik για την 3η Sonic ταινία
02 Φεβρουαρίου 2024 16:50
Sonic the Hedgehog 3: Επιστρέφει ή όχι ο Jim Carrey; Τελικά δόθηκε απάντηση!

Σε ένα μικρό θρίλερ είχε εξελιχθεί η συμμετοχή του Τζιμ Κάρεϊ στην τρίτη κινηματογραφική live-action ταινία του Sonic, όμως τελικά αυτό έλαβε αίσιο τέλος. 

Πριν από λίγο το Variety αποκάλυψε ότι επίσημα ο Jim Carrey θα επιστρέψει για το Sonic the Hedgehog 3 στον ρόλο του Dr. Robotnik. Η ανακοίνωση προκαλεί μια έκπληξη καθώς ο Carrey είχε ανακοινώσει πριν από περίπου δύο χρόνια ότι θα αποσυρθεί από την υποκριτική, ενώ οι συντελεστές των Sonic και η Paramount είχαν εκφράσει την θέλησή τους να τον πείσουν να επιστρέψει, κάτι που τελικά έγινε.


(Ακολουθούν μερικά spoilers)

Αυτή η είδηση έρχεται κόντρα στο φινάλε του Sonic 2 εκεί όπου ο Dr. Robotnik έπεσε από ένα γιγαντιαίο ρομπότ αφήνοντας να εννοηθεί ότι πέθανε. Στην post-credits σκηνή της ταινίας αφήνεται αμφίρροπη η μοίρα του Robotnik αφού γίνεται γνωστό ότι δεν βρέθηκε το πτώμα του.


Την συμμετοχή του Jim Carrey έκανε tease ο επίσημος λογαριασμός της ταινίας μέσα από τo X (πρώην Twitter), όπου στην αποκάλυψη του λογότυπου του Sonic 3 ακούγεται το χαρακτηριστικό γέλιο του μεγάλου αντίπαλου του μπλε σκαντζόχοιρου της Sega. Δείτε το παρακάτω: 

Στο Sonic 3 αναμένεται να δούμε τον Shadow, τον νέμεση του Sonic, αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος θα δανείσει τη φωνή του. O Ben Schwartz επιστρέφει να δανείσει τη φωνή του στον Sonic, και το ίδιο οι Colleen O'Shaughnessey και Idris Elba για τους Tails και Knuckles αντίστοιχα. Επίσης θα συμμετέχουν και πάλι οι: James Marsden, Tika Tumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, και Lee Majdoub

Η κινηματογραφική απόπειρα της Paramount και της Sega μετράει σύνολο εισπράξεων πάνω από $870.8 εκατομμύρια μετά από δύο ταινίες. Στα σκαριά είναι και μία spinoff σειρά με τίτλο "Knuckles" η οποία θα προβληθεί μέσω του Disney Plus. 

Το Sonic The Hedgehog 3 θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2024