Δείτε 7 λεπτά gameplay από το αλά BOTW open-world Sonic Frontiers

Μια χορταστική ματιά στη νέα περιπέτεια του Sonic
02 Ιουνίου 2022 13:18
Δείτε 7 λεπτά gameplay από το αλά BOTW open-world Sonic Frontiers

Πιστή στην υπόσχεσή της, η SEGA σε συνεργασία με το IGN έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο, μεγάλης διάρκειας gameplay βίντεο από το άκρως αναμενόμενο Sonic Frontiers.

Πλέον έχουμε, λοιπόν, αρκετά νέα πλάνα από τη νέα περιπέτεια του μπλε σκαντζόχοιρου, η οποία αφήνει στο παρελθόν τα πολύ έντονα χρώματα και τα κλειστά επίπεδα, για έναν πιο ρεαλιστικό και γειωμένο ανοιχτό κόσμο. Το βίντεο δείχνει μερικά παραδείγματα εξερεύνησης, καθώς και το πώς μοιάζει η επίλυση γρίφων για να ξεκλειδωθούν άλλα στοιχεία στον κόσμο. Μάλιστα, βλέπουμε πως στο περιβάλουν υπάρχουν διάσπαρτες και διάφορες ράγες που συνηθώς αιωρούνται, ενώ παρουσιάζεται ο χαρακτήρας να σκαρφαλώνει και σε έναν πύργο, στοιχεία που θυμίζουν το γρήγορο και έντονο platforming των παλιότερων Sonic.

Δείτε το νέο gameplay βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Συνολικά, το Sonic Frontiers υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Έτσι, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν με πανίσχυρους εχθρούς, καθώς εξερευνούν τα πυκνά δάση, τους τεράστιους καταρράχτες και τις απέραντες ερήμους των Starfall Islands, με την ομάδα ανάπτυξης να αντλεί όπως φαίνεται έμπνευση από το πολυβραβευμένο The Legend of Zelda Breath of the Wild.

Για την ώρα η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παραμένει άγνωστη, αλλά γνωρίζουμε πως θα έρθει κάποια στιγμή εντός του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch και PC.