Sonic Frontiers: Κλεφτή ματιά στο ολοκαίνουργιο 'open zone' 3D Sonic (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν το Sonic συνάντησε το BOTW
31 Μαΐου 2022 23:00
Sonic Frontiers: Κλεφτή ματιά στο ολοκαίνουργιο 'open zone' 3D Sonic (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπειτα από αρκετούς μήνες, η SEGA έρχεται να σπάσει τη σιωπή της και μετά τα Game Awards 2021, όπου είχαμε δει το πρώτο trailer, έρχεται να αποκαλύψει νέα πλάνα για το άκρως αναμενόμενο Sonic Frontiers.

Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο παιχνίδι της θρυλικής σειράς, το οποίο φαίνεται πως αντλεί έμπνευση από το πολυβραβευμένο The Legend of Zelda Breath of the Wild. Συγκεκριμένα, το Sonic Frontiers υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Αναλυτικότερα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν με πανίσχυρους εχθρούς, καθώς εξερευνούν τα πυκνά δάση, τους τεράστιους καταρράχτες και τις απέραντες ερήμους των Starfall Islands.

Τώρα, λοιπόν, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter δόθηκε στη δημοσιότητα ένα κλιπ 30 δευτερολέπτων με αρκετά νέα gameplay πλάνα. Παρόλο που πρόκειται για ένα σχετικά σύντομο βίντεο, προλαβαίνουμε να πάρουμε μια γεύση από την εξερεύνηση και το σύστημα μάχης του νέου 'open zone' 3D Sonic παιχνιδιού.

Συγχρόνως, αξίζει να σημειωθεί πως η SEGA υποσχέθηκε να δώσει στη δημοσιότητα ακόμη περισσότερα πλάνα καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου, σε συνεργασία με το IGN, οπότε σύντομα θα μάθουμε ακόμη περισσότερα για τη νέα περιπέτεια του μπλε σκαντζόχοιρου.

Μέχρι τότε, δείτε το ολοκαίνουργιο βίντεο μέσα από τον player που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet.