Η developer του PUBG ανακοίνωσε το επόμενό της παιχνίδι - Βασίζεται σε fantasy βιβλίο

Δείτε concept art από το παιχνίδι του The Bird that Drinks Tears της Krafton Inc.
06 Αυγούστου 2022 14:23
Η developer του PUBG ανακοίνωσε το επόμενό της παιχνίδι - Βασίζεται σε fantasy βιβλίο

Η Krafton Inc. ανακοίνωσε το επόμενό της παιχνίδι, το οποίο βασίζεται στο διάσημο κορεάτικο βιβλίο φαντασίας, The Bird That Drinks Tears. Σε ανακοίνωσή της η ομάδα ανάπτυξης του PUBG αναζητά ταλέντα για να στελεχώσει το έμψυχο δυναμικό της για το επερχόμενο παιχνίδι. 

Μάλιστα, η επίσημη ιστοσελίδα συνοδεύεται από μερικές concept art εικόνες που απεικονίζουν μερικά από τα περιβάλλοντα αλλά και τους κεντρικούς χαρακτήρες του τίτλου, τους Human, Rekkon, Tokebi και Nhaga. Το The Bird That Drinks Tears είναι μια σειρά μυθιστορημάτων του συγγραφέα Yeong-do Lee, ο οποίος αποτελεί έναν από τους best seller συγγραφείς fantasy βιβλίων στην Κορέα. 

Στόχος της ομάδας ανάπτυξης για αυτό το "φιλόδοξο project" είναι να ζωντανέψει το σύμπαν φαντασίας του The Bird That Drinks Tears μέσα από τις πανέμορφες φυλές του, τα συγκλονιστικά τοπία του και τις συγκινητικές και στοχαστικές ιστορίες του. 

Δείτε το concept art του The Bird That Drinks Tears: 

Προς το παρόν γνωρίζουμε πως ο καλλιτέχνης Iain McCaig θα αναλάβει την κατεύθυνση που θα πάρει το εικαστικό του τίτλου, έχοντας εμπειρία σε franchises όπως τα Star Wars, The Avengers, Harry Potter και Terminator. 

Tags: