Η Krafton έχει μια έκπληξη σε όσους λατρεύουν το παλιό PUBG!

Ναι, ο αρχικός Erangel επιστρέφει
24 Απριλίου 2024 14:59
Η Krafton έχει μια έκπληξη σε όσους λατρεύουν το παλιό PUBG!

Η Krafton μόλις ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα προσφέρει ένα ‘δώρο” στους λάτρεις του PUBG, που σίγουρα θέλει να τους μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία θα κυκλοφορήσει τον αρχικό Erangel χάρτη στο παιχνίδι «με νοσταλγικά γραφικά» και old-school balancing, αλλά μόνο για δύο εβδομάδες.

Ο “Erangel Classic” θα κυκλοφορήσει μαζί με το νέο update 29.2 στις 14 Μαΐου και θα προσθέσει την επιλογή στους παίκτες να παίξουν για ακόμη μια φορά στον χάρτη που τα ξεκίνησε όλα, ακριβώς όπως ήταν τότε. «Σχεδιάστηκε για να φέρει νοσταλγία στους παίκτες που έπαιζαν σε early access τις πρώτες μέρες» είπε η Krafton.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το PUBG κυκλοφόρησε σε early access μορφή στο Steam τον Μάρτιο του 2017 και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε εκτοξευθεί στα ύψη των charts με εκατομμύρια παίκτες καθημερινά. Ήταν το battle royale παιχνίδι που έγινε viral και που όλοι μιλούσαν γι’ αυτό, ενώ κρατάει ακόμα το μεγαλύτερο «peak» ταυτόχρονων παικτών στην πλατφόρμα της Valve με 3,257,248 παίκτες.

Σύμφωνα με τον Krafton, το Erangel Classic «φέρνει την ατμόσφαιρα του Erangel την εποχή της πρώτης κυκλοφορίας του με τα τρέχοντα στοιχεία παιχνιδιού για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία».

Με την είσοδό τους στο Erangel Classic, οι παίκτες θα διαπιστώσουν ότι οι πάγκοι έχουν επιστρέψει, με τα όπλα να τοποθετούνται στην αρχή του νησιού. Η ισορροπία του gunplay έχει επίσης προσαρμοστεί για να αποτυπώσει την αίσθηση των πρώτων ημερών, με το recoil των όπλων να είναι μειωμένο.

Το Erangel Classic θα κυκλοφορήσει στο PUBG στις 14 Μαίου. Ο χάρτης θα γίνει διαθέσιμος και στις κονσόλες από τις 23 του επόμενου μήνα μέχρι και τις 6 Ιουνίου.

Tags: