Μια πολύ μεγάλη αλλαγή θα έρθει στο PUBG Battlegrounds μέσα στο 2024!

Ανακοινώθηκαν τα πλάνα της εταιρίας
11 Μαρτίου 2024 13:16
Μια πολύ μεγάλη αλλαγή θα έρθει στο PUBG Battlegrounds μέσα στο 2024!

Η PUBG Studios μόλις άνοιξε τα χαρτιά της, αποκαλύπτοντας τι μπορεί να περιμένει η κοινότητα από το PUBG Battlegrounds μέσα στο 2024.

Συγκεκριμένα, το roadmap για τη χρονιά που διανύουμε δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και μια πολύ μεγάλη αλλαγή για τον free-to-play battle royale τίτλο. Περνώντας σε λεπτομέρειες, το PUBG θα αποκτήσει περιβάλλοντα που καταστρέφονται! Η ομάδα ανάπτυξης περιγράφει το χαρακτηριστικό ως ένα που θα «προσθέσει ένα νέο δυναμικό επίπεδο στρατηγικής και τακτικής στο παιχνίδι». Φυσικά, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αλλαγή που αναμένεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες αλληλεπιδρούν, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το gameplay και τις PvP αναμετρήσεις.

Επιπροσθέτως, η ομάδα ανάπτυξης δεσμεύτηκε να κυκλοφορεί ενημερώσεις σχετικές με το gunplay κάθε δύο εβδομάδες, ενώ ανακοίνωσε πως έχει στα σκαριά νέες συνεργασίες, νέο περιεχόμενο, βελτιώσεις για το matchmaking και ριζικές αλλαγές για το Ranked mode και πολλά ακόμη.

Τέλος, η PUBG Studios ετοιμάζει και μια ακόμη πολύ μεγάλη αλλαγή μακροπρόθεσμα. Το PUBG θα κάνει τη μετάβαση στην Unreal Engine 5 μηχανή γραφικών και θα δοθεί στους χρήστες η δυνατότητα να δημιουργούν δικό τους περιεχόμενο.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το αναλυτικό 24 λεπτών βίντεο που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας για να συνοδεύσει την ανακοίνωση.