Η Krafton  συνεργάζεται με τη McLaren για να φέρει νέα οχήματα στο PUBG: Battlegrounds

Για να παίρνετε κοτόπουλα με στιλ
05 Σεπτεμβρίου 2022 16:36
Η Krafton  συνεργάζεται με τη McLaren για να φέρει νέα οχήματα στο PUBG: Battlegrounds

Η Krafton ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία που αφορά το PUBG: Battlegrounds και αυτή τη φορά γίνεται με την βρετανική κατασκευάστρια οχημάτων McLaren Automotive για να φέρει μεταξύ άλλων τη McLaren GT στο PUBG, λίγο πριν το 19.2 update.

Εκτός από αυτό και μερικά νέα skins για τα αυτοκίνητα, η νέα ενημέρωση θα φέρει νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συστήματος καιρού στο χάρτη Deston και πολλά άλλα.

Μάλιστα, οι παίκτες που παίζουν το παιχνίδι στο PC θα έχουν πρόσβαση στα skins του McLaren GT από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, ενώ αν παίζετε σε κονσόλες τότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, για να το γιορτάσουν οι δύο εταιρίες, θα μπορείτε να αποκτήσετε και το McLaren GT Standard-Onyx Black, το οποίο διαθέτει ένα skin για το αυτοκίνητο, ένα κοστούμι, emote και πολλά άλλα «καλούδια» από τη McLaren Loot Caches εντός του παιχνιδιού.

Τέλος το 19.2 update θα βοηθήσει να τρέχει το παιχνίδι πιο ομαλά, ενώ το Not-So-Friendly Neighborhood Food Truck θα είναι ένα νέο όχημα για τον Deston, το οποίο μπορεί να χωρέσει τέσσερα άτομα.

Tags: