Το PUBG αλλάζει τους battle royale κανόνες με τα νέα του 10 λεπτά ματσάκια!

Υποδεχθείτε το νέο Intense Battle Royale
19 Ιανουαρίου 2023 13:35
Το PUBG αλλάζει τους battle royale κανόνες με τα νέα του 10 λεπτά ματσάκια!

Το PUBG: BATTLEGROUNDS, το παιχνίδι που καθιέρωσε το battle royale είδος που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, αλλάζει τώρα τους κανόνες μέσα από το νέο του mode.

Γνωρίστε το ολοκαίνουργιο Intense Battle Royale, ένα mode το οποίο υπόσχεται ακραία fast-paced δράση και ένα πεδίο μάχης γεμάτο ασταμάτητες αναμετρήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή των developers πρόκειται για μια mini εμπειρία που διατηρήσει ωστόσο όλα τα βασικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, ο στόχος είναι οι αγώνες να διαρκούν λιγότερο και έτσι η φάση του looting, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και ο αριθμός των εχθρών έχουν μειωθεί. Ποιες είναι, λοιπόν, οι ρυθμίσεις του mode; Στο Intense Battle Royale συμμετέχουν συνολικά 16 παίκτες, με τους αγώνες να διαρκούν 10 λεπτά. Όσον αφορά τον χάρτη, οι αναμετρήσεις θα γίνονται σε συγκεκριμένες περιοχές των Erangel, Miramar, Taego, ή Deston, με μέγεθος περίπου όσο αφήνει ο Phase 3 κύκλος του κανονικού battle royale.

Όλοι οι παίκτες θα ξεκινάνε με διάφορα αντικείμενα από τη στιγμή που πέφτουν από το αεροπλάνο. Ειδικότερα θα είναι εξοπλισμένοι με Helmet (Level 2), Vest (Level 2), Backpack (Level 3), ενώ στο inventory τους θα υπάρχουν AR, SMG και DMR/SR κουτιά, για να επιλέξουν ποια κατηγορία όπλου θέλουν και να λάβουν τυχαία κάποια αντικείμενα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο mode μέσα από το trailer που ακολουθεί, ενώ για ακόμη περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του PUBG: BATTLEGROUNDS πατώντας εδώ.