Μια πολύ μεγάλη αλλαγή μόλις έφτασε στο PUBG Battlegrounds!

Μέσα από το Patch 29.1
08 Απριλίου 2024 17:39
Μια πολύ μεγάλη αλλαγή μόλις έφτασε στο PUBG Battlegrounds!

Στις αρχές της χρονιάς σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τα πλάνα της PUBG Studios να φέρει στο battle royale παιχνίδι της περιβάλλοντα που καταστρέφονται. Τώρα, το PUBG Battlegrounds είναι έτοιμο να υποδεχθεί το πρώτο στάδιο αυτής της τεράστιας αλλαγής, μέσα από το Patch 29.1.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν από εδώ και στο εξής να δημιουργήσουν κάλυψη εκεί που δεν υπάρχει στον χάρτη Rondo, σκάβοντας το έδαφος! Για το σκοπό αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκρηκτικά ή το νέο Pickaxe όπλο που προσθέτει το patch ειδικά για τον εν λόγω χάρτη. Το μέγιστο μέγεθος που μπορεί να φτάσει μια τρύπα είναι τα 1.3 μέτρα, ενώ η ομάδα ανάπτυξης σημειώνει πως το τερέν από τσιμέντο ή τα πετρώματα δε θα μπορούν να καταστραφούν.

Πέρα από αυτή την προσθήκη που αναμένεται να επηρεάσει πολύ το gameplay και τις αναμετρήσεις με τους άλλους παίκτες, η εν λόγω ενημέρωση φέρνει και μια πληθώρα από άλλες αλλαγές και βελτιώσεις. Μεταξύ άλλων το στούντιο έκανε πολλές προσαρμογές στο gunplay, σύμφωνα πάντα με το feedback της κοινότητας, καθώς και σε ορισμένα σημεία των χαρτών.

Παράλληλα, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την πασίγνωστη εταιρία μηχανών Ducati για μερικά αποκλειστικά skins, καθώς και μια πληθώρα αλλαγών για το ranked. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλα όσα φέρνει το Patch 29.1 στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω θα βρείτε και το επίσημο βίντεο παρουσίασης της ενημέρωσης που έδωσε συγχρόνως το στούντιο στα φώτα της δημοσιότητας.