Οι αρκούδες έρχονται να σπείρουν τον πανικό στο PUBG: Battlegrounds

Μέσα από το νέο Patch 22.1
20 Φεβρουαρίου 2023 15:59
Οι αρκούδες έρχονται να σπείρουν τον πανικό στο PUBG: Battlegrounds

Οι παίκτες του PUBG: Battlegrounds δε θα πρέπει να είναι πλέον σε επιφυλακή μόνο για την πρόοδο του κύκλου και τις επιθέσεις των αντιπάλων, αλλά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και για «ντου» από…αρκούδες. Ναι, καλά διαβάσατε, οι αρκούδες έρχονται να σπείρουν τον πανικό στο PUBG!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο Patch 22.1 που είναι διαθέσιμο για την PC έκδοση του battle royale τίτλου φέρνει διάφορες διορθώσεις και νέα χαρακτηριστικά, καθώς και τις πολικές αρκούδες. Αυτές θα μπορούν να βρεθούν στα παγωμένα εδάφη του Vikendi και μάλιστα θα έχουν την δυνατότητα να σκοτώσουν τους παίκτες, ξεκινώντας να τους επιτίθονται αν τις πλησιάσουν υπερβολικά. Για το λόγο αυτό θα υπάρχουν στο χάρη νέες πινακίδες, για να υποδεικνύουν αν εισέρχεστε στην περιοχή τους. Προς το παρόν οι αρκούδες θα υπάρχουν μόνο στον Vikendi.

Η ενημέρωση φέρνει και διάφορα άλλα Quality of Life χαρακτηριστικά, ένα νέο 4x thermal scope και σηματοδοτεί την επιστροφή του Moonlight Mode, καθώς και την έναρξη μιας νέας ranked σεζόν που σημαίνει και επαναφορά των leaderboards. Αξίζει να σημειωθεί πως η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη σύντομα και για τις Xbox και PlayStation κονσόλες και πιο συγκεκριμένα στις 22 με 23 Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση και περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες για όλες τις αλλαγές και τις αναβαθμίσεις του update.