Αβέβαιο το αν θα βγει νέο Call of Duty το 2023 – Νέες δηλώσεις από την Activision

Που ρίχνει λάδι στις φήμες
02 Αυγούστου 2022 23:08
Αβέβαιο το αν θα βγει νέο Call of Duty το 2023 – Νέες δηλώσεις από την Activision

Στις αρχές της χρονιάς είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα ρεπορτάζ του Bloomberg, το οποίο ανέφερε ότι μετά από 20 χρόνια, η σειρά Call of Duty θα βάλει μια άνω τελειά το 2023. Αν πράγματι το ρεπορτάζ επαληθευτεί θα είναι η πρώτη φορά από το 2004 που θα περάσει ένας ολόκληρος χρόνος χωρίς νέο βασικό COD τίτλο, αφού νέα κεφάλαια του franchise κυκλοφορούν σε ετήσια βάση από το Call of Duty 2 του 2005.

Τώρα, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει η ίδια η Activision. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο που μόλις ολοκληρώθηκε και στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε και στα μελλοντικά της σχέδια. Αναλυτικότερα, όσον αφορά το Call of Duty τόνισε:

Σε όλο το οικοσύστημα του Call of Duty, οι ομάδες είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις διάφορες κυκλοφορίες με σημαντικά live operations, ενώ παράλληλα συνεχίζουν την ανάπτυξη νέου premium περιεχομένου που έχει προγραμματιστεί για το 2023 και έπειτα.

Η δήλωση της Activision αν και δεν είναι ξεκάθαρη, αποκαλύπτει πως υπάρχει νέο premium περιεχόμενο στα σκαριά για το 2023. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι πως θα καταφθάσει κάποιο επι πληρωμή DLC πακέτο επέκτασης, μια «συνήθεια» της σειράς από παρελθόν με τα περίφημα map packs ή ενδεχομένως κάποιο spin-off παιχνίδι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως εδώ και καιρό ακούγονται φήμες πως η Activision ετοιμάζει και ένα αυτόνομο Call of Duty Zombies παιχνίδι, το οποίο όπως και το Warzone θα κάνει πιο προσβάσιμο το λατρεμένο mode, χωρίς να συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ίσως αυτό να είναι, λοιπόν, το Call of Duty του 2023.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε πως ήδη έχουν διαρρεύσει εικόνες από το Call of Duty του 2024, το οποίο θα είναι το Black Ops 5 από την Treyarch. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Για την ώρα, οι fans της σειράς περιμένουν το Call of Duty: Modern Warfare II που θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022, στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (Battle.net και Steam). Αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.

Δείτε το πρώτο campaign demo gameplay του Modern Warfare II πατώντας εδώ