Μην περιμένετε νέο Call of Duty το 2023 – Τι συμβαίνει με τη σειρά;

Η πρώτη χρονιά από το 2004 που δε θα δούμε νέο παιχνίδι;
23 Φεβρουαρίου 2022 10:08
Μην περιμένετε νέο Call of Duty το 2023 – Τι συμβαίνει με τη σειρά;

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες αναφορές με το Call of Duty του 2023. Αν συμβεί όντως αυτό, θα είναι η πρώτη φορά από το 2004 μέχρι και σήμερα που θα περάσει ένας ολόκληρος χρόνος χωρίς νέο βασικό COD τίτλο, αφού κυκλοφορούν σε ετήσια βάση από το Call of Duty 2 του 2005.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, το 2023 δεν πρόκειται να δούμε κάποιο παιχνίδι του franchise και αντ’ αυτού θα κυκλοφορήσει το 2024. Όλο αυτό με την ελπίδα η Activision να βελτιώσει περαιτέρω τη σειρά. Οι αναφορές αυτές αναφέρουν επίσης πως η απόφαση αυτή πάρθηκε, καθώς ένα παιχνίδι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της εταιρίας. Αν και δεν έγινε γνωστό ποιο παιχνίδι είναι αυτό, τόσο το Vanguard όσο και το Warzone του 2021 είχαν χαμηλότερη απόδοση από τα Black Ops Cold War και Warzone του 2020.

Χωρίς το βασικό παιχνίδι της σειράς, ακούγεται πως η Treyarch αναπτύσσει ένα free-to-play online παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει του 2023, για να «γεμίσει» την κενή θέση ενός βασικού-κλασσικού Call of Duty παιχνιδιού.

Τέλος, το Bloomberg αναφέρει ότι τρία διαφορετικά COD παιχνίδια βρίσκονται στα σκαριά, με τα δύο να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί και δεν είναι άλλα από τα Warzone 2 και Modern Warfare 2. Το τρίτο, μη ανακοινωθέν είναι αυτό που καθυστερεί και φτιάχνεται από την Treyarch.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Εντός 2022 τα Call of Duty Warzone 2 και Modern Warfare 2!

Το Warzone 2 και το Modern Warfare 2 φτιάχνονται μαζί από την αρχή από την Infinity Ward.

Tags: