ΦΗΜΗ: Έρχεται συνέχεια για το αρχαιοελληνικό Immortals Fenyx Rising της Ubisoft

Το οποίο θα αλλάξει setting και εικαστικό
24 Ιουλίου 2022 11:38
ΦΗΜΗ: Έρχεται συνέχεια για το αρχαιοελληνικό Immortals Fenyx Rising της Ubisoft

Από την αρχή της χρονιάς κυκλοφορούν φήμες πως η Ubisoft ετοιμάζει ένα sequel για το Immortals Fenyx Rising, το οποίο είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2020, ταξιδεύοντας τους παίκτες σε έναν ανοιχτό κόσμο εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα, με έντονο άρωμα The Legend of Zelda: Breath of the Wild όσον αφορά το gameplay και το εικαστικό.

Τώρα, μέσα από ένα πρόσφατο επεισόδιο του Games Mess Decides podcast του, ο εξαιρετικά έμπιστος δημοσιογράφος Jeff Grubb που μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πάρα πολλούς μήνες νωρίτερα τη συνεργασία του Hideo Kojima με το Xbox, έφερε στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, ο Grubb τονίζει πως τελικά το project δε θα είναι ακριβώς sequel, αλλά πιθανότατα θα έχουμε να κάνουμε με ένα spin-off. Το παιχνίδι θα διατηρήσει το ιδιαίτερο στυλ αφήγησης, με τον Θεό να εξιστορεί τα γεγονότα, αλλά θα αλλάξει τοποθεσία, αφήνοντας πίσω του την Αρχαία Ελλάδα. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά θα είναι εμπνευσμένο από τις περιοχές της Πολυνησίας και ειδικότερα από την κουλτούρα της Χαβάης.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ τόνισε ότι η ομάδα ανάπτυξης θέλει να φρεσκάρει σημαντικά το εικαστικό, για να μοιάζει λιγότερο με κλώνος του Breath of the Wild, παρόλο που θα εξακολουθεί να είναι αρκετά στυλιζαρισμένο. Τέλος, επισήμανε πως η ανάπτυξη είναι στα πρώτα στάδια του pre-production, με τον ίδιο να έχει δει μόλις μερικές concept εικόνες, οπότε η κυκλοφορία του ενδέχεται να πραγματοποιηθεί το 2025 ή ίσως και αργότερα.