Νέα ματιά στην Gold Edition του Resident Evil Village (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε για νέους χαρακτήρες στα Mercenaries, καθώς και για το πρώτο expansion!
22 Ιουλίου 2022 14:05
Νέα ματιά στην Gold Edition του Resident Evil Village (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer από την “Gold Edition” του Resident Evil Village, η οποία φέρνει μπόλικο νέο περιεχόμενο. Το βίντεο ξεκινάει αρχικά με τους νέους playable χαρακτήρες των Mercenaries, όπως την Lady Dimitrescu και παίρνουμε μια μικρή γεύση από τις ικανότητές της.

Ωστόσο, το βίντεο μάς δίνει και μια κλεφτή ματιά από το νέο campaign της κόρης του Ethan, της Rosemary που έρχεται με την ονομασία “Shadows of Rose”. Το Shadows of Rose, το 3rd Person mode και τα Mercenaries θα έρθουν μαζί ως το πρώτο expansion DLC, με την ονομασία “The Winters” και θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Τα pre-orders έχουν ξεκινήσει ήδη και θα μπορείτε να το κάνετε δικό σας ξεχωριστά από την Gold Edition, εφόσον έχετε την κανονική έκδοση του Village.

Όσον αφορά το campaign της Rosemary γνωρίζουμε τα εξής:

Σε αυτό το story DLC, οι παίκτες θα πάρουν τον έλεγχο της Rose, κόρη του κεντρικού πρωταγωνιστή, Ethan, όταν εκείνη επισκέπτεται γνώριμα μέρη για να μάθει από που προέρχονται οι δυνάμεις της. 16 χρόνια έχουν περάσει από την περιπέτεια του Ethan και η νέα ιστορία θα συνεχίσει τα γεγονότα του Village. Σύμφωνα με την Capcom το DLC θα έχει ένα ιδιαίτερο “ψυχολογικό τόνο” με την Rose να συναντά άλλο ένα κορίτσι που μοιάζει με εκείνη. Δεν υπάρχουν μόνο τέρατα που σας απειλούν στο Shadows of Rose, καθώς ο ίδιος ο κόσμος προσπαθεί να σας αποτελειώσει.

Η Gold Edition του Resident Evil Village (με τιμή €49,99) θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για τις Xbox και PlayStation κονσόλες, καθώς και στο PC. Εκτός από το βασικό παιχνίδι, θα περιλαμβάνει και το πακέτο επέκτασης. Όποιος κάνει προπαραγγελία τη νέα έκδοση, θα λάβει και ένα εξτρά skin για την Rosemary.