ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Ubisoft ακύρωσε τέσσερα παιχνίδια  

Θυμάστε το Ghost Recon Frontline; Ξεχάστε το…

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Ubisoft ακύρωσε τέσσερα παιχνίδια

Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων για τα οικονομικά της αποτελέσματα, η Ubisoft αποκάλυψε ότι ακύρωσε την ανάπτυξη κάποιων παιχνιδιών που είχε στα σκαριά. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι ακύρωσε το Ghost Recon Frontline, το Splinter Cell VR παιχνίδι, καθώς και δύο ακόμη τίτλους, τους οποίους δε γνωρίζουμε. Η εταιρία δεν προέβη σε άλλες δηλώσεις σχετικά με αυτά τα τέσσερα παιχνίδια.

Το VR παιχνίδι του Splinter Cell βρισκόταν υπό ανάπτυξη από το Red Storm στούντιο, ενώ η Ubisoft Bucharest ετοίμαζε το Ghost Recon Frontline. Το “Frontline” ήταν ένα battle royale παιχνίδι που χώριζε σε τέσσερα γκρουπ 100 παίκτες, σε ένα τεράστιο χάρτη. Μάλιστα, είχαμε δει και ένα trailer από αυτό το παιχνίδι τον περασμένο Οκτώβριο.

Η ανακοίνωση του battle royale παιχνιδιού είχε λάβει κάποιες αρνητικές αντιδράσεις γεγονός που έκανε την Ubisoft να καθυστερήσει και τελικά να ακυρώσει το προγραμματισμένο playtest του. Μάλιστα, το trailer του που θα βρείτε παρακάτω, είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 17.000 dislikes (τώρα δε φαίνονται χάρη στην ενημέρωση του YouTube) μέσα στις πρώτες μέρες από την αποκάλυψή του.

Όσον αφορά το Splinter Cell VR, αυτό θα ήταν αποκλειστικό στο headset της Meta. Ελάχιστα πράγματα ήταν γνωστά γι' αυτό το παιχνίδι.

Πριν λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε ότι η εταιρία ανέβαλε την κυκλοφορία του Avatar: Frontiers of Pandora κατά πολλούς μήνες.