Ακόμα δεν βγήκε το Modern Warfare, ξεκίνησαν οι διαρροές για το Call of Duty: Black Ops 5

Μέσα από το mobile Warzone παιχνίδι
04 Ιουλίου 2022 17:41
Ακόμα δεν βγήκε το Modern Warfare, ξεκίνησαν οι διαρροές για το Call of Duty: Black Ops 5

Μπορεί ακόμη να μην έχει κυκλοφορήσει το φετινό Call of Duty: Modern Warfare II, αλλά ήδη διέρρευσαν εικόνες από το κεφάλαιο του 2024, το οποίο θα είναι πιθανότατα το Call of Duty: Black Ops 5 από την Treyarch.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι εικόνες προέρχονται από τα αρχεία του υπό δοκιμή Call of Duty Warzone mobile παιχνιδιού, τα οποία έκανε datamine ο χρήστης του Twitter @RealiityUk. Συγκεκριμένα, μιας και όλα τα Call of Duty κάνουν χρήση της ίδιας μηχανής γραφικών, εντός του επερχόμενου mobile κεφαλαίου φαίνεται πως ξεχάστηκαν διάφορα αρχεία από τα υπόλοιπα υπό ανάπτυξη projects.

Όσον αφορά το Call of Duty του 2024, λοιπόν, διέρρευσε μια concept art εικόνα που αφήνει να εννοηθεί πως έχουμε να κάνουμε με sequel του Call of Duty Black Ops: Cold War. Συγκεκριμένα, στην εικόνα φαίνεται ένα αεροσκάφος F117, το οποίο χρησιμοποιούνταν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Πόλεμο του Κόλπου το 1990-1991.

Οι διαρροές δεν σταματούν όμως εκεί, αφού φαίνεται πως το mobile Warzone περιλάμβανε και πληροφορίες για τους χάρτες του φετινού Modern Warfare II. Σύμφωνα με τις concept art εικόνες, λοιπόν, το επερχόμενο COD θα έχει multiplayer χάρτες σε ένα μουσείο, σε μια περιοχή εξόρυξης πετρελαίου, σε μια πίστα αγώνων αυτοκινήτου, κ.α. Άλλοι χάρτες του παιχνιδιού θα είναι μάλλον και οι: Codename: SABA, Hydro, Esports Gym, Exhume, Fallout, Firing Range, Floating Bay, Killhouse, Lighthouse, Luxury, Mountain Town και Narcos.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο λογαριασμός του χρήστη στο Twitter κατέβηκε, μιας και οι δημοσιεύσεις του κρίθηκε πως παραβιάζουν τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό φυσικά, δίνει περισσότερους πόντους εγκυρότητας στη διαρροή, για την οποία μπορείτε να δείτε περισσότερα στο gaming forum ResetEra.


Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022,  στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (Battle.net και Steam). Αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.

Δείτε το πρώτο campaign demo gameplay του Modern Warfare II πατώντας εδώ