Η Nilah είναι η νέα champion του LoL και δύσκολα θα της ξεφύγετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα σας κυνηγάει με το μαστίγιό της
20 Ιουνίου 2022 12:14
Η Nilah είναι η νέα champion του LoL και δύσκολα θα της ξεφύγετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της Bel’Veth, η Riot Games αποκάλυψε και επίσημα τη νέα χαρακτήρα που θα εμπλουτίσει το ήδη τεράστιο ρόστερ του League of Legends. Η Nilah, είναι η νέα champion του παιχνιδιού και έρχεται με ένα επικό διπλό μαστίγιο για να ταράξει τις αρένες του LoL.

H Nilah έχει ως κεντρικό όπλο ένα υδάτινο μαστίγιο που βγάζει μέσα από ένα orb και το χρησιμοποιεί για να εξοντώσει τους εχθρούς της, ενώ έχει και ένα είδος immunity, το οποίο της επιτρέπει να αποφεύγει τις κάρτες του Twisted Fate. Μάλιστα, το πρώτο trailer παρουσιάζει και πόσο γρήγορη είναι, μιας και κάνει αρκετά dashes και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να της ξεφύγει εύκολα κάποιος άλλος champion.

Σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, στο βίντεο που δημοσίευσε η Riot Games, βλέπουμε εκείνη να βγάζει και ένα χέρι (από νερό;), αλλά δε γνωρίζουμε ακόμη αν της δίνει κάποια δύναμη. Πάντως, σύντομα η εταιρία θα δείξει πιο ολοκληρωμένο όλο το kit της, έτσι ώστε να πάρετε μια καλύτερη ματιά από εκείνη.

Η Nilah θα γίνει διαθέσιμη σε όλους μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Δείτε το trailer της μέσα από τον player που ακολουθεί.