Μετά το Valorant, το 2XKO είναι το νέο παιχνίδι της Riot Games – Δείτε gameplay

Απέκτησε όνομα το Project L
22 Φεβρουαρίου 2024 20:12
Μετά το Valorant, το 2XKO είναι το νέο παιχνίδι της Riot Games – Δείτε gameplay

Μετά την τεράστια επιτυχία που κατάφερε με το Valorant στο είδος των FPS, η Riot Games του League of Legends αποκάλυψε τώρα το επόμενο παιχνίδι της που ομοίως είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με όσα έχουν συνηθίσει να περιμένουν οι παίκτες από την εταιρία.

Γνωρίστε το 2XKO, το νέο fighting παιχνίδι της Riot που βασίζεται League of Legends και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Ο τίτλος ήταν προηγουμένως γνωστός ως Project L και αναπτύσσεται από μέλη της έμπειρης στο genre, Radiant Entertainment, την οποία η Riot είχε εξαγοράσει το 2016.

To 2XKO είναι ένα  2v2 tag-based 2D fighting, το οποίο λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Runeterra και έτσι θα έχει ως χαρακτήρες διάφορους champions από το League of Legends.

Με αφορμή την ανακοίνωση της τελικής ονομασίας, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε ένα σύντομο trailer που είναι όμως γεμάτο gameplay πλάνα ασταμάτητης δράσης. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από τον player που ακολουθεί.

Παράλληλα, ο executive producer του τίτλου, Tom Cannon, ανακοίνωσε πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν για τα επερχόμενα playtests, τονίζοντας:

"Συνολικά, φτιάχνουμε ένα fighting παιχνίδι που θα εξελίσσεται διαρκώς και υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά που πρέπει ακόμα να καταλάβουμε, και γι' αυτό θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας."