Arcane: Επιτέλους το Netflix κυκλοφόρησε το trailer για τον 2ο κύκλο!

Αλλά θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή γιατί θα έρθει τον Νοέμβριο
05 Ιανουαρίου 2024 18:25
Arcane: Επιτέλους το Netflix κυκλοφόρησε το trailer για τον 2ο κύκλο!

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το νέο teaser trailer από την 2η σεζόν του Arcane, της δημοφιλούς animated σειράς που βασίζεται στο τεράστιο και πολύ επιτυχημένο σύμπαν του League of Legends.

Η εταιρία δεν αποκάλυψε -και πάλι- σχεδόν τίποτα από τη συνέχεια της ιστορίας της Jinx, αφού για ακόμη μια φορά δεν έδωσε την ημερομηνία πρεμιέρας. Για τη 2η σεζόν, όμως δεν γνωρίζουμε και πολλές πληροφορίες πέραν του ότι θα επιστρέψουν οι Hailee Steinfeld, Ella Purnell και Katie Lung στους ρόλους των Vi, Jinx και Caitlyn αντίστοιχα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, καθώς το νέο κεφάλαιο θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο. Και φαίνεται ότι θα είναι αρκετά σκοτεινό, καθώς το μόνο πράγμα που παρουσιάζει το νέο trailer είναι ο Singed και ο Warwick να ετοιμάζονται για…πολλά!

Ακολουθεί η επίσημη δημοσίευση του Netflix:

Ο Nicolo Laurent, CEO της Riot Games είχε δηλώσει πριν από καιρό ότι εάν ήξεραν πόσο επιτυχημένη θα ήταν η παρθενική σεζόν του Arcane, θα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα την παραγωγή της 2ης σεζόν. "Ο κακός λόγος είναι ότι ειλικρινά δεν ξέραμε αν η 1η σεζόν θα είχε επιτυχία. Έτσι, δεν ξεκινήσαμε τη 2η σεζόν μέχρι... Αν ήξερα, θα είχαμε ξεκινήσει τη 2η σεζόν πολύ νωρίτερα. Αλλά δεν ξέραμε, οπότε κάπως περιμέναμε λίγο. Έτσι, τώρα πληρώνουμε κατά κάποιο τρόπο το τίμημα".

Η 2η σεζόν του Arcane θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Νοέμβριο του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Βρείτε το trailer παρακάτω.