ΕΠΙΣΗΜΟ: Μάθαμε επιτέλους πότε έρχεται η 2η σεζόν του Arcane στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix άνοιξε τα χαρτιά του κατά τη διάρκεια του “Netflix Geeked”
09 Νοεμβρίου 2023 23:32
ΕΠΙΣΗΜΟ: Μάθαμε επιτέλους πότε έρχεται η 2η σεζόν του Arcane στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser βίντεο από τη 2η σεζόν του Arcane και αποκάλυψε παράλληλα πότε θα κάνει πρεμιέρα. Η πολυπόθητη συνέχεια της σειράς που είναι φυσικά βασισμένη στον κόσμο του League of Legends, θα καταφθάσει σε ένα χρόνο από τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το “Netflix Geeked” event που παίζει τώρα ζωντανά στο επίσημο κανάλι του Netflix στο YouTube, η streaming πλατφόρμα ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο 2ος κύκλος της σειράς θα παίξει τον Νοέμβριο του 2024.

Ωστόσο, αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες, καθώς το μόνο που παρουσιάζει το πρώτο teaser βίντεο είναι την εμβληματική χαρακτήρα του League of Legends, Jinx, να περπατάει σε ένα κατακόκκινο φόντο.

Ακολουθεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix:

Ο Nicolo Laurent, CEO της Riot Games είχε δηλώσει πριν από καιρό ότι εάν ήξεραν πόσο επιτυχημένη θα ήταν η παρθενική σεζόν του Arcane, θα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα την παραγωγή της 2ης σεζόν. "Ο κακός λόγος είναι ότι ειλικρινά δεν ξέραμε αν η 1η σεζόν θα είχε επιτυχία. Έτσι, δεν ξεκινήσαμε τη 2η σεζόν μέχρι... Αν ήξερα, θα είχαμε ξεκινήσει τη 2η σεζόν πολύ νωρίτερα. Αλλά δεν ξέραμε, οπότε κάπως περιμέναμε λίγο. Έτσι, τώρα πληρώνουμε κατά κάποιο τρόπο το τίμημα".

Για τη 2η σεζόν, όμως δεν γνωρίζουμε και πολλές πληροφορίες πέραν του ότι θα επιστρέψουν οι Hailee Steinfeld, Ella Purnell και Katie Lung στους ρόλους των Vi, Jinx και Caitlyn αντίστοιχα.

Η 2η σεζόν του Arcane θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Νοέμβριο του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.