Arcane: Άσχημα μαντάτα για το πότε θα βγει η 2η σεζόν στο Netflix

Οπλιστείτε με υπομονή οι fans του League of Legends
10 Απριλίου 2023 23:46
Arcane: Άσχημα μαντάτα για το πότε θα βγει η 2η σεζόν στο Netflix

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπλήξεις του 2021 ονομαζόταν "Arcane", η animated σειρά που βασίζεται στο σύμπαν του League of Legends, κατέκτησε το Netflix από το πουθενά και λατρεύτηκε τόσο από fans αλλά και από κόσμο που δεν είχε ιδέα για το lore. 

Φυσικά λίγο μετά την τεράστια επιτυχία της 1η σεζόν του Arcane, το Netflix παρήγγειλε γρήγορα-γρήγορα την 2η σεζόν από την Riot Games και το ταλαντούχο στούντιο της Fortiche. Παρά τις δηλώσεις της Riot ότι η 2η σεζόν δε θα πάρει όσο καιρός χρειάστηκε για την πρώτη τη σεζόν, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα τη ξαναδούμε εντός του 2023. Μόνο που τώρα τα μαντάτα είναι άσχημα για όσους περιμένουν φέτος τη 2η σεζόν του Arcane. 

Ο CEO της Riot Games, Nicolo Laurent αποκάλυψε σε μια νέα του συνέντευξη στο κινεζικό μέσο, Billibilli, ότι η 2η σεζόν του Arcane θα καθυστερήσει και δε θα βγει μέσα στο 2023. Επομένως, η συνέχεια της ιστορίας των Vi και Jinx αναμένεται από το 2024 και μετά. 

Γιατί όμως αυτή η καθυστέρηση; Ο Laurent εξήγησε ότι αυτή η εξέλιξη οφείλεται σε δύο παράγοντες, ο ένας είναι να διατηρηθεί η ποιότητα και ότι δε θέλουν να βιαστούν, καθώς όπως αναφέρει: 

"Έτσι, μόλις είδα το τρίτο επεισόδιο της 2ης σεζόν πριν πετάξω για την Κίνα. Κάνουμε πρόοδο σε αυτήν. Δεν είναι ακόμη έτοιμη, και υπάρχουν δύο λόγοι γι' αυτό. Πρώτον, θέλουμε την ποιότητα. Απλώς δεν θέλουμε να βιαστούμε, και αυτό απαιτεί χρόνο. Οπότε αυτός είναι ένας καλός λόγος".

Και ο δεύτερος παράγοντας πως ήταν απροετοίμαστοι για μια 2η σεζόν. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: "Ο κακός λόγος είναι ότι ειλικρινά δεν ξέραμε αν η 1η σεζόν θα είχε επιτυχία. Έτσι, δεν ξεκινήσαμε τη 2η σεζόν μέχρι... Αν ήξερα, θα είχαμε ξεκινήσει τη 2η σεζόν πολύ νωρίτερα. Αλλά δεν ξέραμε, οπότε κάπως περιμέναμε λίγο. Έτσι, τώρα πληρώνουμε κατά κάποιο τρόπο το τίμημα".

Όσο για το τι γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν; Όχι και πολλά πέραν του ότι θα επιστρέψουν οι Hailee Steinfeld, Ella Purnell και Katie Lung στους ρόλους των Vi, Jinx και Caitlyn αντίστοιχα. 

Έτσι, η 2η σεζόν του Arcane στο Netflix αναμένεται πλέον εντός του 2024.