Αυτός είναι ο νέος champion του League of Legends (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Riot Games ανακοίνωσε τον Hwei
21 Νοεμβρίου 2023 15:16
Αυτός είναι ο νέος champion του League of Legends (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Riot Games ανακοίνωσε τον επόμενο champion που θα μπει στις αρένες του League of Legends και έχει την ονομασία Hwei, the visionary. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα με ιδιαίτερο σχεδιασμό και είναι μάγος που ειδικεύεται στο mid-lane και τη…ζωγραφική όπως θα δείτε και εσείς στο trailer που δημοσιεύτηκε.

Ο Hwei είναι ένας πρωταθλητής του Ionian που χρησιμοποιεί την τέχνη τόσο για να αντιμετωπίσει τους εγκληματίες όσο και για να παρηγορήσει τα θύματά του. Μάλιστα, φαίνεται ότι αυτός ο χαρακτήρας έχει εμμονή και με έναν πολύ γνωστό champion, τον Jhin.

Το πρώτο trailer που παρουσιάζει τον Hwei δεν αποκαλύπτει πολλά μιας και διαρκεί μόλις 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα, ωστόσο, θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από τον χαρακτήρα, τόσο με μικρά cutscenes, όσο και μέσα στην αρένα του Summoner’s Rift.

Όπως μεταφέρει και το GameSpot, ο Hwei προορίζεται για τους πολύ εξειδικευμένους παίκτες υψηλού επιπέδου και θα φανεί αρκετά δύσκολος σε παίκτες που παίζουν απλά casual ματσάκια.

Στα skills του τώρα, αυτός είναι εξοπλισμένος με το Disaster για πολύ damage, το Serenity που τον θεραπεύει και το Torment, το οποίο του παρέχει κάποιες ειδικές ικανότητες για crowd-control. Όσον αφορά την Ulti του, αυτή ονομάζεται Spiralling Despair, που κάνει AOE damage και slow σε όποιον βάλει στόχο, αλλά πιάνει και εκείνους που βρίσκονται γύρω του.

Παρακολουθήστε το trailer του Hwei μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω. Ο νέος champion θα γίνει διαθέσιμος με το patch 13.24.