Αλλάζει σύντομα ο χάρτης του League of Legends (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη νέα σεζόν που ξεκινάει το 2024
23 Νοεμβρίου 2023 17:41
Αλλάζει σύντομα ο χάρτης του League of Legends (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα πρόκειται να αλλάξει τον χάρτη του League of Legends και αυτό θα γίνει με τη νέα σεζόν που θα ξεκινήσει το 2024.

Όπως δήλωσε η εταιρία, το Summoner’s Rift πρόκειται να δει αρκετές και σημαντικές αλλαγές, ξεκινώντας από την εμφάνισή του, η οποία θα αλλάξει και θα γίνει αρκετά διαφορετική όσον αφορά το οπτικό κομμάτι, όπως είναι το έδαφος και γενικότερα η ατμόσφαιρα. Επίσης, αλλαγές θα γίνουν και στα τέρατα που βρίσκονται στον συγκεκριμένο χάρτη, ενώ φυσικά θα έρθουν και σημαντικές αλλαγές στο gameplay.

Αλλαγές θα δει και ο Baron στο gameplay του, τα camps σε όλη τη ζούγκλα, αλλά και το Rift Herald, ενώ θα δείτε και ένα νέο είδος εχθρού. Η Riot Games δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube και ένα βίντεο με πολλές από τις αλλαγές που θα έρθουν στο League of Legends, έτσι ώστε να πάρετε από τώρα μια μικρή γεύση.

Η εμφάνιση του Baron θα αλλάξει και θα πάρει τρία νέα forms που θα του δίνουν τη δύναμη να αλλάζει τα πάντα τριγύρω του και να είναι πιο δύσκολος στο να τον νικήσετε. Τέλος, η Riot Games αναφέρει στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε ότι θα αλλάξουν και πολλά αντικείμενα που παίρνουν οι Champions.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το νέο χάρτη του League of Legends πατώντας εδώ.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθει αυτή η μεγάλη ενημέρωση, αλλά θα πρέπει να την περιμένετε μέσα στο 2024. Παρακολουθήστε το βίντεο που δημοσίευσε η Riot Games μέσα από τον player που ακολουθεί.