Η Riot Games πάτησε “reset” στο MMO παιχνίδι του League of Legends

Τι σημαίνει αυτό;
21 Μαρτίου 2024 11:58
Η Riot Games πάτησε “reset” στο MMO παιχνίδι του League of Legends

Η Riot Games επιτέλους μίλησε για ένα από τα μεγαλύτερα project που έχει στα σκαριά. Ο λόγος γίνεται για το MMO παιχνίδι που είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο του 2020 που θα βασίζεται πάνω στο δημοφιλές MOBA, League of Legends.

Τέσσερα χρόνια μετά την αρχική του αποκάλυψη, η εταιρία δήλωσε τώρα ότι το project φτιάχνεται σχεδόν από την αρχή και θα αργήσει αρκετά για να κυκλοφορήσει. Τη σκυτάλη πήρε ο co-founder του στούντιο, Marc Merrill, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι η Riot Games είναι αφοσιωμένη στο project, αλλά έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από τότε που ανακοίνωσε ότι εργάζεται σε αυτό.

Μετά από πολύ προβληματισμό και συζήτηση, αποφασίσαμε να κάνουν reset την κατεύθυνση του project πριν από λίγο καιρό. Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά ήταν απαραίτητη. Το αρχικό όραμα απλώς δεν ήταν αρκετά διαφορετικό από αυτό που μπορείτε να παίξετε σήμερα.

Δεν πιστεύουμε ότι θέλετε όλοι ένα MMO που έχετε παίξει στο παρελθόν με μια στρώση του Runeterra. Για να ανταποκριθούμε πραγματικά στις δυνατότητες του Runeterra και για να ανταποκριθούμε στις απίστευτα υψηλές προσδοκίες των παικτών σε όλο τον κόσμο, πρέπει να κάνουμε κάτι που πραγματικά θα μοιάζει με μια σημαντική εξέλιξη του είδους.

Το MMO project της Riot Games διεθύνεται τώρα από τον εκτελεστικό παραγωγό, Fabrice Condominas, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν στο Star Wars: Squadrons της EA, αλλά και στα Mass Effect 3 και Mass Effect Andromeda της BioWare.

Αφού κάναμε reset της ανάπτυξης σημαίνει ότι για αρκετό καιρό θα «είμαστε στο σκοτάδι». Πιθανότατα για αρκετά χρόνια. Αυτή η σιωπή θα βοηθήσει την ομάδα μας να επικεντρωθεί στον απίστευτο όγκο δουλειάς που έχει μπροστά της. Κατανοούμε τον ενθουσιασμό και την προσμονή που περιβάλλει τις νέες πληροφορίες, αλλά ζητάμε την εμπιστοσύνη σας σε αυτή τη φάση. Να θυμάστε, το να μην έχεις νέα, είναι καλά νέα, καθώς σημαίνει ότι εργαζόμαστε σκληρά.

Έτσι, φαίνεται ότι η Riot Games έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά της μέχρι να μας παρουσιάσει και επίσημα αυτό το φιλόδοξο MMO παιχνίδι που ετοιμάζει, οπότε θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή.