Arcane 2η σεζόν: Μάθαμε επίσημα πότε περίπου αναμένονται τα νέα επεισόδια!

Νέα εξέλιξη μετά την καθυστέρηση της 2ης σεζόν για το 2024
02 Σεπτεμβρίου 2023 13:37
Arcane 2η σεζόν: Μάθαμε επίσημα πότε περίπου αναμένονται τα νέα επεισόδια!

Έχει γίνει δυσβάσταχτη η αναμονή για τη 2η σεζόν του Arcane, της animated σειράς του Netflix που βασίζεται στον κόσμο του League of Legends, καθώς έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από το φινάλε της 1ης σεζόν. 

Τον περασμένο Μάιο είχαμε εξελίξεις για το πότε αναμένονται τα νέα επεισόδια του Arcane αλλά ήταν δυσάρεστα μιας και η σειρά θα καθυστερούσε για το 2024, λόγω διαφόρων θεμάτων στην παραγωγή της. 

Ευτυχώς όμως έχουμε μερικά καλά νέα που ίσως να απαλύνουν τη δυσβάσταχτη αναμονή για τους fans. Εν μέσω ενός συνεδρίου της Tencent, που είναι η μητρική εταιρία της Riot Games, δημιουργού του League of Legends, δόθηκε μια σχετική ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Όπως μεταδίδει το @LeagueofLeaks στο X/Twitter, η 2η σεζόν του ARCANE θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον χειμώνα του 2024. Αυτό αναμφίβολα είναι και το πιο επίσημο παράθυρο κυκλοφορίας που θα μπορούσαμε να έχουμε μέχρι σήμερα για την παραγωγή της Fortische που λατρεύτηκε από κοινό και κριτικούς. 

Ο Nicolo Laurent, CEO της Riot Games είχε δηλώσει πριν από καιρό ότι εάν ήξεραν πόσο επιτυχημένη θα ήταν η παρθενική σεζόν του Arcane, θα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα την παραγωγή της 2ης σεζόν. "Ο κακός λόγος είναι ότι ειλικρινά δεν ξέραμε αν η 1η σεζόν θα είχε επιτυχία. Έτσι, δεν ξεκινήσαμε τη 2η σεζόν μέχρι... Αν ήξερα, θα είχαμε ξεκινήσει τη 2η σεζόν πολύ νωρίτερα. Αλλά δεν ξέραμε, οπότε κάπως περιμέναμε λίγο. Έτσι, τώρα πληρώνουμε κατά κάποιο τρόπο το τίμημα".

Για τη 2η σεζόν, όμως δεν γνωρίζουμε και πολλές πληροφορίες πέραν του ότι θα επιστρέψουν οι Hailee Steinfeld, Ella Purnell και Katie Lung στους ρόλους των Vi, Jinx και Caitlyn αντίστοιχα. 

Η 2η σεζόν του ARCANE αναμένεται να κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2024 μέσα από τη "συχνότητα" του Netflix.