Το Flintlock: The Siege of Dawn έχει μαγεία, όπλα και πολλά άλλα στο πρώτο gameplay trailer του

Ο νέος τίτλος από τους δημιουργούς του Ashen
13 Ιουνίου 2022 01:02
Το Flintlock: The Siege of Dawn έχει μαγεία, όπλα και πολλά άλλα στο πρώτο gameplay trailer του

Στα πλαίσια του Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 είδαμε και τα πρώτα gameplay πλάνα από το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Ashen. Ναι, η A44 ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο project που ακούει στο όνομα, Flintlock: The Siege of Dawn και σας προσκαλεί σε έναν ανοιχτό κόσμο, όπου θα πάρετε τον έλεγχο της Nor, η οποία θα πολεμήσει με μαγικές ικανότητες και πολλά εργαλεία για να πάρει εκδίκηση.

Η πρωταγωνίστρια θα έχει μαζί της και ένα AI companion που θα την βοηθάει στις μάχες και όχι μόνο και όπως θα δείτε από τα gameplay πλάνα, θα βρεθείτε σε πολλά διαφορετικά σημεία, από μεγάλες πεδιάδες μέχρι κάστρα και άλλες μεγάλες περιοχές.

Η A44 περιγράφει την ιστορία του παιχνιδιού ως εξής:

Η πόρτα για τη μετά θάνατον ζωή έχει ανοίξει, επιτρέποντας στον στρατό των νεκρών ενός παλιού θεού να δραπετεύσουν. Πάρτε τον έλεγχο της Nor Vanek, καθώς και του companion της, Enki, που έχει μαγικές δυνάμεις, καθώς επιδιώκουν να τα βάλουν με τους θεούς.

To Flintlock: The Siege of Dawn αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC, καθώς και στο Xbox Game Pass στις αρχές του 2023.